Härligt!

Jag åkte iväg igår kväll till Nina, deppade en aning, skrattade en aning, och skvallrade en aning och skrattade åter. Gick ner till shell där vi träffa lite fler flikkor, som vi bestämde med att åka iväg till Niemivirtas och ha filmkväll! Det blev en snabb sväng via R-kiosken där vi inhandlade onyttigheter för resten av året men som tycktes under kvällen bara försvinna. Filmvalet var ytterst lyckat! The number 23, en otroligt bra men creepy film med Jim Carrey i huvudrollen. Lysande! Jag rekommenderar!
                                                                       image24

Då filmen tog slut, blev det Sex And The City marathon, eftersom subtv skickade hela 4 delar eftervarandra för vårt nöje. Kvällen slutade med att vi skrattade så tårarna rann!
Fler av dessa kvällar, snälla!!

Mindre roligt var att gå från stenåker till Karis, klockan 3 på natten då jag är mörkrädd...Klarade av det genom att ha iPoden på full volym och sjunga med i Amy Winehouse´s låtar.  Nu vet ni vem det var som lekte get på lördagnatt på stenåker vägarna;)

Denna söndag skall spenderas med julstädning och bakning(vilket jag inte deltar i eftersom resultaten skulle bli mindre önskat). Kanske ett besök till Serendipity om jag får min käre kryckkomppis med!:D ni kan läsa om hennes lilla olycka på hennes egen blogg: http://jassmiin.blogg.se  hoppas du tillfrisknar!

Ha en avslappnande söndag!!

Kommentarer
Postat av: Astrid

Jag tror inte du hörde på några Amy Winehouse låtar, jag tror du hörde på dendär remixen du hörde på på franskan. Du verkade iallafall njuta av den ;)

2007-12-16 @ 20:13:46
URL: http://astrid.papper.fi
Postat av: Karin

vet tyvärr inte

2007-12-16 @ 22:45:53
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: emelie

HOppas du har haft en trevlig kväll!

2007-12-16 @ 23:30:38
URL: http://emelieisaksson.blogg.se
Postat av: Fridah

** taack :) jag längtar också till sommarn :)

2007-12-17 @ 18:45:46
URL: http://FridahCharlotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0