Politiskt värre...

Kom alldeles nyss hem från skolan, eller serendipity egentligen, där ja spenderat ungefär 3 timmar. Maten var nästan vidrig i skolan idag, så ja fick ett skäl att gå ner till serendi på en semla och té.(:

Går kurs 5 i samhällslära, politik i praktiken, en repetitionskurs där vi åker runt på olika politiska tillställningar. Ikväll tex. skall vi träffas i Karis Yrkkis för att följa med Stadsfullmäktige mötet. Kan vel bli helt intressant antar jag, speciellt eftersom vi skall me Jasse förflytta oss efter det till serendi på en kvällsglögg? Jag är stamkund, jag vet(;

Imoron blir det ennu mer politik för oss, då vi skall hoppa på tjugo före 8ans tåg till Helsingfors o göra ett besök till riksdagen, där vi träffar en del sekreterare och talesmän som skall presentera vardagen i riksdagen för oss. Några pauser kommer vi att ha under dagen, så en sväng till Gina Tricot, och lite julklappsshopping skall vi vel hinna med, före vi skall tillbaka till riksdagen och följa med ett Plenum.(minns inte riktigt vad det är för möte, har nämligen varit närvarande endast en lektion)
Efterår har vi också planerat se omkring på gamlasdans klänningar, vilket vi är apsolut liite väl sent ute efter!! Nåh, vi hoppas på det bästa!

Nu skall hundarna tas ut! o sen ska det lagas lite mat i huset!

Va ska ni hitta på ikväll?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0