Last one

Hahah, känns så fucking fabulous att ha denna sista vecka i skolan kvar. 2 dagar, sedan är det dags för vår suveräna Penkkis, som kommer att bli den bästa hittills samt oslagbar i framtiden! Tidningen är något så professionellt gjord att man inte tror sina ögon och programmet är som sedvanligt en blivande succé såsom de tidigare åren vi ordnat, fest program eller dylikt. För att inte tala om våra hoodies. 

För allt detta extra då det gäller skolan är vi ju så himmelens bra på! och vi får skryta denna gång! Lärare har inte precis sagt ett endast ett bra ord förutom om vårt glassiga julevangelium som var enligt lärarkåren "den bästa på väldigt länge".
Vår käre klassföreståndare konstaterade ju även tragiskt att vi är de sämsta samt mest ansvarslösa eleverna han beskådat.  Sannerligen, böckerna inför skrivningarna har ju inte precis öppnats än. Och en och annan konst-kurs är visserligen ogjord. 

Men fyfan nog känns det underbart! Imorgon ENA-hörf, onsdag FRA-hörf sedan Penkkis, efterfest, kryssning och slutligen finito.  Tills kära skrivningar börjar återigen. 
Före det drar jag mig dock för gott endera västerut eller söderut. Sweden eller Italy, kanske även båda två. återstår att se. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0