Nyårsfestligheter...

Har ca. 2 timmar på mig att välja kvällens outfit, gå ut med hundarna, och laga håret och fixa smink förrän Josse kommer efter mig och vi far till butiken och handla för ikväll. men jag ligger ännu och nördar framför datorn.

Vi bestämde först idamorse var vi skall fira kvällen, och är säker att det ett bra val, nämligen hos Josse med de bästa flickorna.
Senare skall efterfest besökas, troligen i Lövkulla hos Martin. Så årsbytet kommer absolut att firas på ett strålande sätt!

Ha en skönkväll!! & Gott Nytt År!!
image28


Chilllördag

En sådan skall det bli ikväll. Verkar inte hända något, och har ingen lust att festa loss eller spendera pengar nu före nyåret.
Kom nyss hem fån serendi, där jag suttit på avskedskaffe med André och Farre. Jag åkte hem i bakllucka. Fråga inte varför, då hela baksätet var tomt. Det var iallafall en ny erfarenhet.

Imorgon skall jag göra ett besök till Helsingfors, checka om man hittar något fint med nedsatt pris? En kaffe skall också avnjutas i sällskap med några bekanta, och därefter skall fyndandet fortsätta.

Nu drar jag! Ha det kul!

Julen slut, nyåret närmar sig...

Nu kan man väl säga att julen är slut, snart skall granen ut och så småningom pyntet bort. Men somtur kommer nyåret.
Det kommande året är ett av de viktigaste för oss -90 födda. Vi blir myndiga. Fler bekanta kommer redan att bekanta sig med krogar och ha sin affes debut om 2 veckor, medan vi andra hamnar vänta ännu fler månader.
Men har de någon som helst skillnad egentligen? okej, vi får köra omkring med bil, gå in på alko och matbutiker och plocka åt oss det vi vill. Vi går på krog utan att känna nervositeten eller tänka "tänk om jag blir utkastad?, tänk om de märker mina fejkade legg?". Men i praktiken har vi ju kunnat göra dessa grejjer, visst med risken för att alltid bli fast, men kommer det att vara lika roligt då det är faktiskt tillåtet? Brukar inte alltid det som är icke-tillåtet vara det mest spännande? Så kommer våra liv att bli ytterst ospännande efter detta årsbyte? Och då man äntligen firar sin 18 årsdag, vad skall man då vänta så oerhört mycket på? Man har ju gått i ca. 4 år och bara väntat på att fylla 18, men då man gjort det vad skall man då längta efter?  Typ att bli pensionerad? okej, det var för ironiskt... Antagligen väntar man på att fylla 20, och efter det bara önska att åren skulle stanna då man märker att 30-40 årskrisen närmar sig? Vilken är den perfekta åldern? Egentligen finns det vel inte, utan konsten är att njuta av den pågående dagen i den ålder man befinner sig i. 
Så nu skall jag åka iväg till Ekenäs och fira min gode kompis Malins 17 årsfest, med bra sällskap, en flaska vin, och förväntar mig en underbar kväll med dans och skratt!

Ha det bra! 

Julannandag

Tänkte tjuta av lycka mitt i middagsbordet igår då jag fick reda på att vi flickor skulle samlas och ha en mysig juldag med vin och Sex and the city.
Blev verkligen en skönkväll!!

Nyårsplanerna är också slutförda, det blir middag hos Josse med lite raketer, och efterfesten i stenåker är under planering. Vad härligt med dessa helgdagar!!

Idag är det sista dagen av julen, vilken man ju bör också ta vara om, den kommer ju först om ett år pånytt. Så då krapulantismen från igår kväll har sjunkit, skall vi återträffas i serendipity där vi firar denna dag med lite biljard och skitsnack.

Nu bör jag dra upp mig ur sängen, släpa mig i duschen och känna mig en aning piggare.
Ett besök till Helsingfors borde också göras nu under lovet, då rean har börjat, och förrän pengarna från julen tagit slut. Men det sker en annan dag!!

Njut av det sista av julen! och ha en skön julannandag!!

image27


Juldagen!!

Har åter igen njutit a en lååång natt, vaknade lite över 1, så jag har sovit mer än mycket:D
Mamma e redan i farten med att laga middag, vi skall få lite gäster om några timmar.

Planer för ikväll har jag ingen aning om, något roligt måste man hitta på då man ännu inte är i affesålder.

Ha de så roligt ikväll!!

Slut firat för idag!

Äntligen! är alldeles utmattad! och proppmätt...
Vi var inte många hos oss, endast mormor, moster Johanna med respektive make, dotter och hund var på plats. Men endå kändes det som om huset var fullt av folk.
Har ätit mer än någonsin, avnjutit vin och tårta, spelat trivial, skrattat, och njutit av en skön Julafton.

Paketöppningen var fortfarande iår höjdpunkten! Troligen kommer det att förbli så för mig i all evighet, fastän man kanske värdesätter samvaron mer än paketen då man föråldras. de e ju så jäkla spännande :P
Fick ett par härliga lakan från finnlayson, hela boxen av Sex And The City, en skitfiin stekpanna från Tefal by Jamie Oliver (tror min moster vill att ja flyttar hemmifrån, då hon nu i 5 år bara ger kärl, bestick och hushållsredskap i gåva, vilket är egentligen mycket bra!) lite pengar har jag också fått, vilka skall absolut gå till Reebok Freestyle tossorna, och lite mysiga kläder hittade jag i ett paket:)

Så nu, då mosters familj åkt mot Åbo för att fira med Kimmos föräldrar juldagen imorgon, och då mommo lagt sig o sova i gästrummet, skall jag avnjuta de sista timmarna av julafton i lugn och ro i mitt rum med tända ljus, och nya lakan. Skall avnjuta ett glas Bailey´s med is, och se några avsnitt av Sex And The City. kan ju inte bli skönare! fast, bra sällskap skulle förstås inte störa. Sinkkuelämää e ju roligast att se med goda vänner!

Sov så gott! Hoppas ni haft en skön julafton!
hahhhaa imorgon e de juldag, va skall man då hitta på?(;


God Jul!

Vaknade för en halvtimme sedan, borde ha sovit 2 timmar till, för jag ser allt annat än julig ut?!
Åt precis den sedvanliga julgröten, och fick för typ första gången i mitt liv mandeln!! hahhaha, blev riktigt glad faktiskt:P

Nu skall jag i morgon bastu, klä på mig något finare eftersom gästerna börjar komma om några timmar och så ska man vara så tomtig som möjligt. Somtur fick jag inte uppgiften att vara julgubbe. Mina tidigare efarenheter har inte varit så hurja. Småbarnen kände igen mig direkt, vet inte om det berodde på att jag glömde att ändra på min röst eller på att skägget lossnade? Vi får hoppas en lite duktigare tomte iår, inte en amatör som jag.

God Jul till er alla!!


Tomte-dag

Idag är det en officiell tomte-dag! Det skall bakas, städas, dekoreras, lagas mat, paketeras och städas ennu mer. Kan det bli tomtigare? Problemet är bara det att min julfeeling är 0.  Borde kanske dra en tip-tap eller mössens julafton så skulle stämningen komma fram lite?

Idag vaknade jag igen på ett mindre trevligt sätt. Trodde först att det var en valross som hoppade omkring i min lillebrors sovrum (som irriterande nog ligger alldeles fast i mitt) Senare kom det fram att Remo övade på huvudetförehopp i sängen (hans simskola börjar snart).
En härlig kväll spenderades dock igår med några flickor, i Shell. Bra liv. Shell på en lördag kväll. Meningen var att vi skulle sitta någonstans med ett glas vin men då ingen hittade på en passlig plats, fick vi sitta kvar i shell med de verkligen charmerande långtradarchaufförerna.

Men nu bör jag aktivera min inre tomte, julgodiset har inte ännu heller bakats, och tomtenisse-junior (remo) behöver fortfarande en julklapp...

Trevlig tomte-dag!
                                                             image26


Addicted...

...av sömn! Lade mig igårkväll klockan 1, och somnade typ genast eftersom jag var så trött, och steg för ca. 2 timmar sedan upp, så jag har sovit 12 timmar inatt. ojdå. Och det otroliga i det hela är att jag skulle kunna lägga mig o vila lite till...

Har städat halva huset idag, allt förutom mitt eget rum. just det. Får lov att göra det imorgon, för nu orkar jag inte!

Skall bara slappa idag. För jag har lov. De äre gjorda för att slappa. Iallafall de första dagarna.

Ha en skön fredag!!


Jullov

Japp, äntligen!! 2 veckor, då jag bara tänker softa, sova, umgås med nära och kära, fira julen, nyåret och kanske besöka andra festligheter. Schemat är öppet, så ideér tas gladeligen emot.

Ikväll hade vi en sannerligen underhållande julfest, vi fick se våra dragqueens uppträda, (verkligen heta Janne, Harry och Mikke) Tobbe visade också sin rockigare sida, då han sjöng den traditionella Mössens julafton, detta år spelande på elgitarr.

Efter programmet, julgröten och rektornstal samt lite allsång, förflyttade vi oss halvspringande till ett redan fullt Serendipity där en skön kväll spenderades med ca. halva gymnasiet + andra törstiga kunder.
Nu ligger jag i min säng, dödstrött men belåten då första jullovsdagen kommer imorgon. Skall sova länge, tills min käre bror kommer att väcka mig för att baka julgodis.

God jul!!

Winehouse förfan

Har fått någonslags Amy Winehouse fetisch!
Kan inte bara sluta av att höra hennes låtar om och om igen! Ni skulle bara veta hur glad jag blev, då hela hennes cd spelades idag då vi satt i Serendi.

Amy på iPoden så är allt bra! 
image25

Dåligt beteende och mående.

Mår mycket dåligt. Riktig sjukling, så de blir ingen tripp till h:fors idag.
Som vanligt har jag inte varit på en endaste timme idag heller. Jag är så skoltrött, och orkar inte stiga upp på morgonen + att serendi känns alltid mycket mer lockande än en engelska eller franska lektion. ajajaj, ser dåligt ut dethär med min skolgång:P
Hoppas jullovet skulle ge mig en liten kick, så jag skulle få studerandet igång igen!
Planerna för ikväll blir säkert liggas i sängen och försöka krya till. Fick också nyss inbjudan till Sydväst efterfesten i ekenäs för ikväll, men troligen skippar jag det.

Det var meningen att vårt julaftons firande skulle bestå av mig, mams o remo och lite julig mat. Men det verkar som om vår hela släkt från mammas sida är påväg hit till pentby. Somtur är min släkt liten, annars skulle de bli för mycket stress med julskinkan, lådorna, och allt annat som man under julen hamnar tillreda och fundera över.
 
Hur skall ni tillbringa julen?


känsligt

Jaa, det finns en greij som får mig att bryta ihop. Det är låten hallelujah. Hörde den idag, då min kompis som är en riktig sångfågel sjöng den. Till början får jag bara rysningar längs hela ryggraden, och efteråt börjar tårarna automatiskt rinna. Förstår inte varför?! Jag gråter inte såå enkelt, men den låten får mig att brista direkt!!
Det finns en del i O.C ( 1 säsongen tror jag) där låten spelas upp, och månne inte lilla Linda sitter o snyftar för sig själv. Detta är faktiskt ett generande fenomen. Måste öva på att inte börja gråta då jag hör låten.

Tack o gonatt!


Exakt en vecka

Ja då äter man lådor, öppnar paket, dricker glögg och träffas släkt, bekanta och vänner.
Insåg först idag att det faktiskt är bara 7 dagar kvar, o jag har inte köpt en endaste en julklapp!! autch... måste hinna till H:fors före söndagen, så det blir verkligen sista minuten julhandlas.

Borde också klura ut vad jag skall köpa och åt vem?

Förstår inte hur vår familj, bestående av 3 tvåbenta och 2 fyrbenta, kan framkalla så mycket oljud? Om jag inte vaknar på morgonen till Remos och hundarnas opera, kan min käre snart 45 årige mor springa in på mitt rum jagandes efter hundarna, och hur jag än försöker förklara att jag helst inte vill ha marathon lopp inne på mitt rum med knappa 8kvadrat, så verkar det vara omöjligt att kompromissa.
En annan vanlig vardagsirritation är mammas nyfikenhet över min msn och min blogg. Hon tycker det är otroligt roligt att påpeka när någon skickat på msn och konversationsfönstret börjar blinka. Och försöker ständigt kika över min axel vad jag skriver för inlägg. Kan det bli mer irriterande?
Förresten tror jag att min bror börjar bli döv. Sannerligen sorgligt då han nyss fyllt 10 år. Men på den volym han ser på DisneyChannel och spelar PS2 får en vanlig human person tinnitus. Detta är yttest plågsamt, om man glömt nycklarna och hamnar stå och plinga på dörrklockan i en halv timme, förrän killen hör att hundarna står vid dörren och skäller åt dörrklockans pling. Jag tror jag skall köpa hörapparat till julklapp åt honom.

Nu skall jag fortsätta på att skriva ner saker jag skall handla under veckan!!
Kom ihåg att öppna kalender lucka 17, vilket jag redan har gjort, samt de alla andra luckorna.
+Tomtar e farliga, så var försiktiga. (Vi hade en i bastun på skären då jag var liten, han var skrämmande. Har fortfarande traumor. Borde få skadestånd av julgubben)


Härligt!

Jag åkte iväg igår kväll till Nina, deppade en aning, skrattade en aning, och skvallrade en aning och skrattade åter. Gick ner till shell där vi träffa lite fler flikkor, som vi bestämde med att åka iväg till Niemivirtas och ha filmkväll! Det blev en snabb sväng via R-kiosken där vi inhandlade onyttigheter för resten av året men som tycktes under kvällen bara försvinna. Filmvalet var ytterst lyckat! The number 23, en otroligt bra men creepy film med Jim Carrey i huvudrollen. Lysande! Jag rekommenderar!
                                                                       image24

Då filmen tog slut, blev det Sex And The City marathon, eftersom subtv skickade hela 4 delar eftervarandra för vårt nöje. Kvällen slutade med att vi skrattade så tårarna rann!
Fler av dessa kvällar, snälla!!

Mindre roligt var att gå från stenåker till Karis, klockan 3 på natten då jag är mörkrädd...Klarade av det genom att ha iPoden på full volym och sjunga med i Amy Winehouse´s låtar.  Nu vet ni vem det var som lekte get på lördagnatt på stenåker vägarna;)

Denna söndag skall spenderas med julstädning och bakning(vilket jag inte deltar i eftersom resultaten skulle bli mindre önskat). Kanske ett besök till Serendipity om jag får min käre kryckkomppis med!:D ni kan läsa om hennes lilla olycka på hennes egen blogg: http://jassmiin.blogg.se  hoppas du tillfrisknar!

Ha en avslappnande söndag!!

Kvällen planerad!

Japp, åt just en av mammas mest misslyckade middagar. Hon är inte så värst bra på att göra riktiga höjdare, och denna låg nog längst ner på listan. Spenatsoppa. Uhh, det är ju inte gott, och denna spenatsoppa var ennu värre än sina föregångare. Men två skedar sjönk nog.

Har ringt N. och vi skall spendera kvällen tillsammans och om vi inte hittar på något annat blir det vel chill kväll, och om jag inte slipper hem blir jag hos henne och sova. Skall bli skönt att klarna tankarna igen.
Alla har visst olika sätt att klarna sina tankar och funderingar, o mitt sätt är att tala med Nina. :)
Det  är ganska konstigt eftersom jag inte egentligen berättar så mycket om mina problem o tankar för andra, vilket jag har fått dålig respons över flera gånger. Men sådan är jag. Men med N. kan jag alltid tala ut, fast jag tror det är mer hon som har problem nu. Men dem ska vi få ordnade ikväll!!  jag är faktiskt ganska bra på att vara Dr. Phil, ni skulle bara se!

Ha en så sköön kväll!!


                                                                     image22

Ont i ryggen

det är något av de värsta krämporna! efter huvudvärk, mensvärk, krabbisvärk, och några andra... Men då ryggen är sjuk känns det som om hela kroppen skulle vara utmattad och inte orka med något. Skulle behöva massage, men ja vågar inte fara till e riktig massör eftersom det tar så jävvla sjukt ju! :P

Har stigit precis upp, eller egentligen ligger ja i sängen och skriver detta inlägg så man kan kanske inte säga så, men iaf. kommer jag att stiga upp riktigt snart.
För idag finns det absolut 0 planer, och då ekonomin är under 0 kommer antalet planer och möjlighete för idag hållas på 0.  Men iaf. skall en kopp kaffe avnjutas i sällskap med Nina under dagen.

Om ni har ideér på vad man kan göra en lördag kväll utan pengar, är det bara att föreslå!!

Tack o. goddag!

Veckolsuuuut<3

Vad härligt!! Händer ingenting nu så ja kommer att njuta av dessa två lediga dagar, med chill och kanske en sväng till helsingfors om budjeten håller :)

Idag skulle vi då altså ha julfest planering, och vi hade det ju också men förståss försover ja mig!
Men ja hörde att de hade gått riktigt fint, och kommer att bli skitroligt program, o tammifan nästa planeringsgång är jag med!!

Vi hade gamlasdans övningar idag. sjuktroligt är det!! fastän vissa danser som tex. Wienervals känns lite omöjliga så tror jag att de kommer bli en mycket lyckad gamlas dag! 
Slog mig att jag faktiskt borde ta mig i nacken o börja söka på allvar en klänning åt mig, förrän allting tar slut. I helsigfors brukar de flesta flickorna börja fixa gamlasdansen redan på hösten, så ja e faktiskt lite sent ute... Borde också beställa tid för frissa och smink, och sen måste ja se lite om ja hittar lite inspiration lite här o var;)

Har ni bra tips på både frisyr o smink? eller kanske en bra butik som säljer klänningar?

Ha en så skön kväll! 

Mamma petis...

Vad var det jag sade?
Klart mamma kommer o kastar in två av hennes skjortor jag precis strykt med stor möda, o säger "Nee, sånhärna skjortor kan jag absolut inte gå på jobbet med! Du får nog ta o stryka dem ordentligt!!"
Varför måste man ha kragskjortor på jobbet??!!! Kan man inte gå klädd i något man inte bör stryka?! INTE.
Stiligt skall det vara :S


Serendi sällskap någon?

Måst slippa till serendi, har bara ingen aning vem ja skall släpa med mig:P Jasse e ikväll o barnvaktar så ifall hon kommer blir det först efter 10... O ja måst slippa dit före det:D Vadå beroende?

Har haft en konstig, trött feeling idag. Vet int riktigt hur ja ska förklara den, samtidigt som jag bara orkar ligga o lata mig skulle ja vilja göra något nytt o spännande. E på nåtslags dubbelhumör? Kan man ens säga så? Eller vara på sånt humör?


UHh, imorgon borde ja igen börja 11, men förståss får ja inte sova länge då heller utan ja skall på julfest planering. Nog för att de e frivilligt men då ja redan lovat ställa upp så kan ja inte backa ur heller, o sist o slutligen kommer det ju att bli riktigt roligt. Kan senare berätta vad vi planerar. :)


Jag gjorde värdens onödigaste deal... istället för att diska två kastruller gick jag med på att stryka alla mammas 150050000001 stycken arbetsskjortor som inte får ha en endaste en rynka på..:S  Men snart börjar Talent USA så ja kan titta på det medan pineriet pågår.

Min bror har blivit helknäpp! Han berättade nyss för oss att han ar tänkt färga håret blåndt!! WTF?! Han kan ju inte gå å göra så!!
1. Han skulle se helvrickad ut (mer än vad han är nu)
2. Personer med ursprung från Medelhavs trakterna kan inte ha blondt hår!
3. Jag skulle skämmas
4. Han själv skulle skämmas
5. Pappa skulle skämmas
6. Det kommer inte på frågan!!

O mamma!! hennes reaktion! jag tänkte bli mer förbannad på henne än på Remo. Hon bara "ajj, du tycker så?"
"Hos vem tänkte du gå?"  "När skall ja beställa tid åt dej?" 
Jag hoppas hon skämtade!?

Måste gå och tala till killen, så han får lite vett mellan öronen.
Och sedan till Serendipity(;

Kommer någon med??



Lillördag och KY

Idag åkte jag till H:fors för att fara på (vad jag trodde) den sista modellkurs gången, men det visade sig att det är först nästa gång vi har avlsutning.
Men vi hade iaf. planerat med min häärliga Emmi att vi skulle fira lite, å inte kunde vi ju inställa våra planer, så vi firade idag, o så firar vi en gång till nästa onsdag.
Vi gick ett kvarter från agenturen mot kampen till KY:s Pikkuklubi på några stop och fisun, vilket slutade till en mycket vimmelkantig men chillig söndag.

Måste nog lägga mig nu, håller på att somna. Borde börja klockan 11 imorgon, men såklart hamnar jag gå till skolan redan tjugo i 10 eftersom vi har nåt fucking studiehandledning!

Sov så gott!!

Shoppingsjuka

Ja det slog till idag! Ytterst opassligt, eftersom jag inte har mycket pengar och då mina fötter värkte efter allt travande i riksdagen. Men två västar ( en grå, kort från h&m och en brunrutig från Zara) fick hänga med hem + en skjorta från h&m. Detta var bara en tiondedel av allt jag skulle ha vilat bära hem! Men dessa stövletter blev jag nog förälskad i! de är från dinsko för 44E. måste se till att få fram lite pengar eftersom jag bara måååste ha dem!!

Har faktiskt en sak som jag påriktigt faktiskt har behov av, det är tossor!! Har länge sett på dessa vita av Reebok. Men såklart hittar man dem inte i Finland så ja får vel lov att hitta några andra.

Jaa, excursionen till riksdagen var riktigt intressant förutom Plenumet där jag allvarligt hållde på o somna.

Uhh, har massor att göra ikväll! Har filosofi prov i morgon som ja borde läsa p, och en enorm hög med rena kläder som måste strykas eftersom mitt klädskåp håller på att bli tomt på rena plagg!

Hoppas ni har bättre planer för ikväll än vad ja har! ;p

Underligt?

Jag gjorde en stor avvikning idag morgon. Jag åt frukost? Brukar alldrig göra det, tycker det känns alldeles för tungt att börja äta då man precis vaknat. Men idag år jag en karelskpirog. Och nu mår ja illa:S Tror det blev första och sista gången jag åt frukost. 

Nu till tågstation-> byebye!

Politiskt värre...

Kom alldeles nyss hem från skolan, eller serendipity egentligen, där ja spenderat ungefär 3 timmar. Maten var nästan vidrig i skolan idag, så ja fick ett skäl att gå ner till serendi på en semla och té.(:

Går kurs 5 i samhällslära, politik i praktiken, en repetitionskurs där vi åker runt på olika politiska tillställningar. Ikväll tex. skall vi träffas i Karis Yrkkis för att följa med Stadsfullmäktige mötet. Kan vel bli helt intressant antar jag, speciellt eftersom vi skall me Jasse förflytta oss efter det till serendi på en kvällsglögg? Jag är stamkund, jag vet(;

Imoron blir det ennu mer politik för oss, då vi skall hoppa på tjugo före 8ans tåg till Helsingfors o göra ett besök till riksdagen, där vi träffar en del sekreterare och talesmän som skall presentera vardagen i riksdagen för oss. Några pauser kommer vi att ha under dagen, så en sväng till Gina Tricot, och lite julklappsshopping skall vi vel hinna med, före vi skall tillbaka till riksdagen och följa med ett Plenum.(minns inte riktigt vad det är för möte, har nämligen varit närvarande endast en lektion)
Efterår har vi också planerat se omkring på gamlasdans klänningar, vilket vi är apsolut liite väl sent ute efter!! Nåh, vi hoppas på det bästa!

Nu skall hundarna tas ut! o sen ska det lagas lite mat i huset!

Va ska ni hitta på ikväll?


Usel morgon

Väcktes av ett otrevligt meddelande, som följdes av ett otrevligt telefonsamtal. Båda var nödvändiga men otrevliga. Var bra att man fick talat ut, fastän en ordentlig överenskommelse blir de ju i nte.
Blev också försenad från första lektionen nu, men kanske lika bra eftersom jag måste samla mig förrän ja far till skolan.
Det sårar faktiskt ganska mycket då folk efter att det hänt något, börjar se en på ett annat sätt. Speciellt då man försöker leva vardagen på samma sätt, lika glatt o piggt, men folk tycker man istället är rena motsatsen och samtidigt nervärderande. Förstår int vad jag har gjort?
Men Skitide! kan vell int hålla på att angsta hela dagen!

Ha en bra dag!


Söndags utmattning.

Är totalt slutkörd. Klockan är int ens 8 och ja håller på att somna! otroligt.  Men gårdagen var värt det! !
André och Farre från åland kom o sökte mig ungefär halv 9, och det bärde av till Hagalund där firandet av Elin redan börjat! Men vi anlände i perfekt tidpunkt, då dansgolvet var fullpackat! Härligt att svänga omkring ordentligt med bekanta:)
Men allt roligt tar oftast slut alldeles för snabbt. Hagalund stängdes redan  1, men vi bärde av till Niemivirta på efterfest, vilket kronade kvällen!
5 blev det avfärd mot Karis, och bums i sängen!

Härligthärligthärligt! vill ha fler av dessa kvällar!

          

Fredag

Festen på onsdag lyckades. En aningen mindre vin kunde man vell ha druckit, men det brukar vel vara vanligt att hosten är mest igång av alla. (förklarar bort mig med detta, haha) Kvällen spenderades framför koppar med glögg och vinglas samt underhållande prestationer i EYETOY sports spelet, och ballader på Singstar 80´s.

Torsdagen spenderades i stort sett i Serendipity med te och kortspel i bra sällskap o dagenefter humor. 
Man skulle tänka sig att man lägger sig tidigt efter en natt då man sovit 3 timmar men nej, klockan 2 är vi ennu vakna.

Men fredag är de ju altså idag, en dag då man spenderat tiden (igen) i serendi, och försöker hitta på program för kvällen, kanske en sväng till Nina o tala skit? Ladda krafter tills imorgon då det skall firas Elins 17-årsfödelsedag!

Ha en skön kväll!!!

Skräppskägg och brons

Kom en timme sen hem. Åkte med Y-tåg, en timme och femton minuter vilka är alltid lika givande, obekväma, frustrerande och tröttsamma.

Photshooten var sjuktrolig, var helmålad i brons. En miss hände då vi skulle fota me tobak som rekvisita o ja råkade bränna de kilometer långa ögonfransarna jag hade på, så de ble o se ut som skräppskägg; inte så skickligt. :D  Så vi tog o satsade på en fet eyeliner istället o resultatet blev riktigt okej! Vi slutade ungefär halv 6 pga att kamerans akku tog slut, så vi fortsätter vel en annan gång.

Ögonfransarna före ja råka tända på dem::


Ush, kommer att ha fullt upp imorgon, då ja ska handla, städa, laga i ordning något man kan bjuda på åt folket som e påväg hit, o så ska ja hinna med att fixa me själv till supén, speciellt då ja inte har någon aning om vad ja ska lägga på! Idéer någon?

Bläh, nu skall ja lägga mig, somna igår 4 tiden så ja orka inte fara till skolan alls idag:P Så nu ska ja skärpa mig!
Nattis!!

Lat människa?

Jag förklarar bort detta på att ja somna först 4 igår natt. Ja hade väckarklockan o ringa 7 men orka inte stiga upp. Väckarklockan ringde 20 över 7 ja orka inte stiga upp. Väckarklockan ringde 20 före, ja orka inte stiga upp. Väckarklockan ringde klockan 8, jag var försenad, fortsatt sova. Lat? nej...
Jätteskönt, steg just precis upp, skall hitta något att äta i vårt stora men tomma kylskåp, gå i duschen, klä på mig, packa alla grejjer, gå till tågstation, hoppa på tåget, åka till stan, ta metro til sörnäs, ta spårvagn till Arabiastranden och gå till prakticum. vilket schema! :D så borde ja också hinna handla inför imorgon, och städa lite. Fast hundarna endå kommer att hinna rådda allting pånytt förrän onsdagen, men mitt eget rum och arbetsrummet borde jag reda upp.

Men nu borde jag faktiskt också börja göra de ovanstående grejjerna, innan dagen hinner ta slut!
Ha en skön dag!! puss

Lycklig

Det är konstigt hur vissa saker kan få mig bli så glad.

Snacka precis med min kompis från Åland och han e påväg till Finland nu under veckan, så vi håller på att planera  program för helgen, så vi kan festa o ha de roligt. Har int sett honom på ett år typ, o har verkligen saknat mtt lilla charmtroll! Asgarvar av minsta lilla sak som han får ur sig ju!

Ja, men ja har int länge varit på såhär bra humör, skulle kunna springa ett helt varv runt jorden, känner mig i toppform altså. Haha men int länge till, skola klockan 8 imron bitti, o fullt upp med att göra hela dagen:D
Bäst att humöret håller hela veckan, å att vinterdepressionen inte kommer! O för tillfället känns det som om det kommer att göra det!

Puss, hoppas mitt humör smittar på er andra oxå om ni e depp. Kontakta en god vän, de hjälper;)

Måndag

Har int uppdaterat på evigheter, ber om ursäkt. Har int helt enkelt bara orkat.
Men nu tar jag mig i nacken och faktiskt tar o gör det!

Under veckoslutet blev de röjat på två fester; Fredag i joggingteam på KaLu:s lillajulsfest o på Lördag hemma hos Astrid. Riktigt skönt veckoslut med alla närä o kära(:
Lördagen hade vi också en fotosession me Jesse i ett obebott hus i Grundsjö, okej vi skulle ha fotosession men, de var svinkallt så både fingrar o tår blev isklimpar, så vi åkte hem nästan direkt.

Imorgon skall de iaf. bli fotosession o i en studio faktiskt! skall bli sjuktroligt. Helena ska fota, så ska se va vi hittar på! Iaf. bodypainting blir de!

Onsdag skall ja hålla en liten självständighets fest här hemma, så festligheterna fortsätter då vi har supé i skolan före.

Skall bli en skön vecka! Hoppas för er med! puss

RSS 2.0