Mellandagar.

Julen över. God mat, bra sällskap, fina gåvor och allmänt trevlig samvaro.
Nu mellandagar då det skall vrålfyndas och handla som en fåne. 

Haft en skön jul? 

Halooj

Måndagkväll kl 21.04 på andra sidan Östersjön. Sitter i skolan med mannen som retushar och printar det sista förrän vi åker  hem imorgon igen. 
Annat än funnits i studion dagen lång har inte hänt. Och fastän Gamleby visserligen är typ hälften mindre än Karis så känns det faktiskt bra att vistas på andra orter emellanåt.

Stressar lite med frånvaron från skolan, men det skall vel ordna sig? Hänt nåt speciellt i Karis? MIssat något viktigt? Om inte så hejdå!

Cityterminalen

Precit anlänt till cityterminalen. Bussen avgår om en timme så försöker fördriva tiden på alla möjliga sätt.

Ser ut som en zombie, efter att ha sovit i högst 15 min. på en skitorolig båt fullpackad med fullafinnar och högst 1 svenne. Finsk lillajul är fortfarande i luften.

Nu vidare, 45 min kvar!

Over the sea.

Skall snart iväg till Åbo där båten för sverige avgår. Kommer hem på onsdag. 
Ha det bra tills dess eller så ses vi på andra sidan Östersjön! Au revoir!soneraan

Jag har tröttnat på DNA. DåligNaziAnslutning Jag vill inte betala räkningarna jag får därifrån. Jag protesterar och visar min illvilja gentemot operatören och tänker byta abbonemang för gott. 

Har funderat på att välja Sonera, och ta ett abbonnemang där man fritt får välja sina funktioner. "Minun Sonera". Jag känner mig hjärtligt välkommen. "Minun Sonera" och jag. 


    

 

Vad tycker ni?Folklore


ge mig päls, nitar, mokka, fjädrar och låt mig bli en Indian.
Sebastien Tellier


Ifall någon gillar elektropop eller annars bara vill se en knäpp fransman uppträda skall ni finna er i Tavastia den 5.2! Biljetterna är från 20-22€.

tavastiaklubi.fi
sebastientellier.com

Jag älskar...

...att befinna mig i skolan märks det inte??

Bild: Jasmmiin.blogg.se


Ivarjefall då jag har två tentor, där jag sitter 1 timme och en halv o grubblar hur fan jag skall kunna böja Avoir verbet i Franska till Passé Composé, och Subjonctif

J'adore mon école!!! N'est-ce pas?

Snälla Julgubben


Överkonsumtion

Jag överkonsumerar troligtvis min dator. Den håller på att fatta eld snart. 

9.12

Har fått ett otroligt sug att åka på skidsemester! Tänk vad skönt att hyra en stuga och åka iväg med det bästa sällskapet?
  

Detta är då Terminillo i Italien, ca 1 från Rom. Kanske aningen större än något här i våra trakter? ;)

Finland 91 år

Trevligt med festligheter!


Bilder: Jassmiins.blogg.se

HaLOOJ!

Åkte iväg till stan lördagkväll. Med bil. Jag var kusk hela kvällen. Och hela natten. Kom hem halv7 på söndagmorgon. Sov 3timmar. Åkte 11 på jobb. 

Men fyfan vilken kväll! Korjaamo var platsen. 5# Sir William Gotfunk var orsaken. Trainspotters var höjdpunkten. Humöret på toppen. Loved it! 


Häftigaste polaroiden nånsin!

Självständigheten

Glad självständighet då! 

Igår hade vi ju den traditionella supén i skolan som slutade detta år för oss Abin- i serendi. Angenäm kväll. Annat kan man icke påstå.  Halv 12-tiden började de flesta söka sig hemåt och jag ärligt sagt dunsade ner i säng av trötthet då jag jobbat från 6.30 och kommit hem endast en timme förrän man skulle befinna sig med finkläder på vid middagen.

Nu verkar det dock som om jag bör återfinna mig vid jobbet imorgon kl 11.30-19.30... Jag behöver lite betänketid. 

Annars, så hoppas jag att ni har en trevlig självständighetssdag och njuter av helgdagen! Ciao!Pilke

Ifall ni vill hjälpa mig med en sak kan ni gärna gå in och titta på denna sida PILKE, och säga vad ni tycker i kommentarfältet på min blogg!

Stort tack för hjäpen!! 

LUX

Skall precis starta iväg till Helsingfors med en skara livsglada brudaroch fira med hundratals andra abiturienter och skönt folk! 
Kvällen tar plats i Lux, och skall vara aktiv med kameran, denna kväll som kusk. 

Ha en skön tisdag! Tjohej!


Slutligen funnen


Har suktat efter denna håriga trasa i en evighet snart. Hittade den i helgen, reserverade den och måste ha den imorgon! Jävlar.


RSS 2.0