Back in business...

Okej, kommit hem för ca en timme sedan. Är obeskrivligt trött och utmattad, fastän jag spenderade lillajulen under täcket efter 10 timmar jobb. 

Fredag var jag altså i Tammerfors på jobb. 15 timmar. Dock, gick tiden fort och vi hade alla skitkul! Inte alltid man får sjunga singstar och spela Wii en hel arbetsdag? :D haha 

Skall nu se på Idols, sedan lägga mig! Tisdag åter igen till stan. PreXmas i Lux, och onsdag jobb. Angenämt. Så underbart att vistas i stan. Kommer fan att flytta snart! Sorry Karis nordens Paris, har verkligen tröttnat på denna by. 

Ha en skön söndag! tjabbalooo

Au revoir!

Försöker slita mig upp från datorn släpa mig i dushen för att komma iväg till tågsationen där tåget intill stan skall avgå. Imorgon befinner jag mig i Tammerfors, under lördagen i stan. Kommer hem lördagkväll då det fan skal firas!

 Iväg med mig! Ha det bra!

Låt mig le.

Jag ler. Jag kan också le för er som inte kan le nu. Jag kan inte annat än le då ja tänker på sommaren och hur bra den var. Allt var på topp. Jag skulle kunna spruta av skratt och glädjetjut om inte alla andra i huset låg i djup sömn nu. Orsaken till varför sommaren blev den bästa var fotografen eller mannen som jag pladask kära ner mig i. Idag kan jag inte annat än älska honom. Så nu då det snöslaskar ute hoppas jag innerligt att han kommer att göra både vintern och nästa sommar till ännu bättre. 


simsimsimma

Kommit nyss från simhallen där dryga två timmar spenderades genom att se ut som en groda och glida av och an i vattnet. Lillebror såg mer ut som en flygande valross då han hoppade från klätterväggen och skyllde på att han tappat greppet. Detta höll på enda tills tanten på närmaste bana blev sur.
För att vara ärlig hade jag lust att dra en sådandär flytande overall på som pilkkare troligtvis har. Kändes som om man hade 15 flytringar runt midjan samt 80 munkar från cafeterian i låren. Mycket måste visserligen ändras till nästa sommar. 

Förövrigt (vilket blivit mitt favorituttryck under senare dagar) har ja gråtit inombords över förlusten att jag inte hann fånga åt mig någon av dessa underbaringar som H&M släppte ut igår(?). Man säger dock att positivt tänkande slår det negativa, så visserligen kommer jag inte fira livet i samma klänning som 5% av finlands kvinnor i 17-30 årsåldern kommer bära.

Slutligen kan jag dela med mig informationen om att jag bör få ihop någonsorts föda tills ikväll och läsa om matematik, närmare bestämt vektorer. Angenämt.Ja tack!!

Goderafton

Gymmat klart, duchat klart. Både spinning och Pump blev det. Men skulle fortfarande kunna springa 10 km. Shit vilken härlig känsla! Visserligen stannar jag nog hemma dricker kanske lite glögg, skriver en recension samt kollar ett nytt avsnitt Gossip Girl. Förövrigt tycker jag det låter verkligen löjligt detdär namnet GossipGirl. Eller jag för en löjlig smak på tungan då jag säger GossipGirl. Kunde de inte hitta på ett annat namn? Typ, NY RichBitches ?

Nä ni, nu värmer ja glöggen och låter pennan flöda! Ciao!
Svettsvettsvett

Skall iväg till gymmet, och skall svettas för alla de dagar jag inte svettas. Låt mig komma uttorkad och törstig som från en saharaöken tillbaka. 

Amen.

House of Harlow 1960

Ni kanske läst om Nicole Ritchie's smyckes kollektion?  Tycker själv de är faktiskt snygga, och har kommit ut på kitson passligt till julen!
  


Okej, nu kör vi igång igen!

Har åter igen varit en latmask utan inspiration eller motivation. NU förbättring ack ja!

Haft en otrovärt skön helg med mannen hemma, snö ute, och det bara skrikit mysmysmys om mig! Andra bullor blir det nästa helg... Fredag är det start 6.30 från Hfors till Tfors där jag skall jobba reven av mig på en mässa. Hemkomst ca 23.00. Lördag 10 h jobb i Kampen för Ilta Sanomat. Hur kul skall det inte bli med lönen!? Jag psykar mig själv... Dock, kommer det att bli mindre jobb till december så jag har ingen anledning till att gnälla. 
Har denna vecka turen att vara ledig. Provvecka is the shit! Bestämde mig skriva franska och historia proven på omtent, då jag varken hunnit läsa eller hittat min bok. Så torsdag är det matematik prov och enda dagen jag tänker dra mig till skolan. Skönskönt. 

För övrigt klarade jag körprovet och hoppas ni håller säkerhetsbälten fästa. Jag medger att jag redan blivit knäppt av kameran på 51an. Mindre kul. 

Slutligen hoppas jag att ni mår bra och inte ger upp med mig och mina låååånga bloggtorksperioder.

 Tjingaling!

Bidster.com

Nu lönar set sig för er att bli medlemmar på bidster.com! Det är en online auktion där du kan vinna allt från pengar o mobiltelefoner till bilar för några cent tom!!! http://www.bidster.com/friend?ref_id=379875 

helgen över igen!

-Fredag åkte jag  intill stan för att hinna till kontoret inför gårdagens jobb i Jumbo för Ilta Sanomat. 
Jag skulle endast på kvällen på ett glas rödvin till Chaplin vilket resulterad i att vi förflyttade oss till PKlubi där arbetskompisar påträffades och i nästa sekund stod vi i Onnela. Karisbor hittades, kvällen flög iväg och en otroligt spontan och rolig fredag var över. Lördag klockan halv 8 iväg på jobb, tillbaka hemma klockan 9, nu totalt död! Nu...

Jag har snart luggit 24h i min säng. En sväng imorse steg jag upp för att duscha och äta någon smörgås. Annars har jag luggit och ruttnat med feber och huvudvärk det senaste dygnet.
Jag gör nuförtiden annat än gormar, tjatar och känner mig fan deprimerad och uttråkad. Hittar ingen inspirationskälla i livet och får ingen motivation till något. 
Men nu har ja fan blivit trött på dethär. Jag orkar inte gnälla på skito-byn Karis, utan tänker heltenkelt ignorera den.  Imorgon skall ja plugga huvudet av mig i skolan, eventuellt hinna och träna före jag åker iväg med Lotta till stallet och slappar med bra sällskap på kvällen. Jag kan inte sitta hemma, får hjärnsläpp här snart. 

Så nu är det sagt.

RSS 2.0