Baby!

Imorgon kommer mannen hem o ja e såå glad! NU snabbt o sova så går timmarna fort! hahha ingen kan få mitt humör ner nu!

Ha de bra! :)

Move that ass

Skulle precis cykla iväg till gymmet då jag hörde att de har strömavbrått. Hade väntat hela dagen på att gå på combat men nejj då. Ush vad tråkigt. Joggingtur föredrar jag inte heller då det regnar ute. 
Men somtur blir det spinning imorgon! 
Härligt att få träningsivern tillbaka!!

G'day!

Är på finemang humör!
Skev teoriprovet för körkortet, och blev godkänd! härligt. Uppkörningen har jag nästa veckas torsdag, så en bit dit ennu.

Andra skälet till min glädje är att mannen kommer hem till torsdagen och jag kommer att ha en underbar helg! hahha, kan inte annat än skratta av lycka och glädje!26.10

Gomorgon allesammans! eller goddag egentligen. 
Vaknat relativt tidigt idag, men luggit i sängen, hört på regnet som droppar ute och hoppas på att huset inte blåser omkull med vinden. Suttit på msn med hela morgonen och talat med älsklingen, och ni kan inte förstå hur jag saknar honom. Men snart åker jag och hälsar på honom. Jag måste.
 
Igår blev det utgång värt 10-poäng! Bästa pärlorna, dans, skratt, och bra humör laddar lätt batterierna inför kommande vecka av tråkiga studier. Men dethär är slutrakan! tack gode gud! Sedan får man kämpa med ännu mer krävande studier, men som dock intresserar en! Vad och var är dock ett frågetecken....

Idag skall man också rösta till kommunalvalet. Har en kandidat som jag troligen kommer att rösta på, men är inte riktigt till 100% säker. Skall ni rösta idag?

Tjenare!

Vad händer en lördag som denna? 
Fint väder, gott humör men inga pengar!

Ha de gött!

Yes, please. NY, it is.

Gossip Girl är grejjen. Men något som ytterligare håller hårt på att framkalla ett beroende är Lipstick Jungle. Denna serie som också är av STC mamman, Candace Bushnell. 3 framgångsrika kvinnor i New Yorks spännande vimmel.
Varför denna NY-boom? 
Förr var det California med O.C som var grejjen, därefter Summerland. Icke mer. Sorry surferboys and sunshine, business and fashion it is!
Visserligen är Big Apple verkligen intressant. Möjligheternas stad, det tvekar jag inte på. Men ibland skrämmer ju dess storhet en. Hur liten och obetydlig skulle man inte känna sig bland de mijontals människor omkring en?
En bekant åkte efter sommaren för att pröva yrkeslivet i NY, och verkar nu i full fart igång där. Lycka till, må man säga!

Och så kan jag avundas på Astrid för hennes kommande besök till Världens Huvudstad...

Inget Swe här inte...

Jag vet, har varit usel på att blogga och uppdatera under senaste veckorna. Ingen inspiration eller vilja. Skall försöka rycka upp mig!

Nåja, var ju i planerna för att åka till Sverige för att skriva högskoleprovet på Lördagen samt hälsa på mannen i lillabyn. nehhedå, ändringar i planerna! Fattig studerande må man vara.

Dock, jobbade jag hela helgen samt fått ett jobberbjudande för Ilta Sanomat, vilket innebär en fetare lön! 

Jag är faktiskt en materiell människa må jag säga... Jag älskar prylar. Jag älskar kläder. Jag älskar fina indredningar. Jag älskar dyr mat. Jag älskar fancy-krogar. Men jag har inte möjlighet till dessa. Jag kommer att hamna studera i 15 år och jobba reven av mig och bli rik.  Då får det fan vara möjligt!
Amen.-

Ja, jag lever. Är totalt utmattad och ingen ork att skriva idag heller. 


Trevlig söndag.

Ny vecka då.

Haft en gudomligt skön helg åter igen. Haft roligt och det bästa sällskapet man kan ha...


Jaa, fyfan vad jag är kär.

Tjohoo!

Älsklingen gjorde en överraskning för mig och kom en dag tidigare än planerat. Jag är stormlycklig. Kommer att bli en panghelg  igen!

Kokar potatisar för stunden vilket intresserar er säkert otroligt mycket, men ingen kan ta min glädje nu! haha!

Ha en skön helg!!

Tacktacktack!

Skall precis lägga mig efter en minnesvärd dag. Skämt ut mig har jag gjort och skrattat åt min egen fulhet under dagen samt en vinglig match Bowling har spelats. 
Hade finfin middag med alla mina fina pärlor samlade och bättre kan det inte bli.
Lätt kan man säga att glädjen i livet fås av människorna i ens närhet. Är såå tacksam över att ha er! 

Nu gör jag inte annat än väntar på att min man kommer hem från Sverige, så jag får fortsätta firandet under helgen både med pärlorna och nu också kärleken.

Godnatt alla! Samt tack till er alla underbara människor.


Congrats!

Ett år till är nu på axlarna! 18 är talet.
Sitter hos Jasse iklädd i pink strumpbyxor, morgonrok, gladiatorsandaler och gångstavar med en lätt salongsberusning som flickorna tvingat i mig. Ingen fager syn.

Gratulationer till mig!

Åter hemma!

Kommit precis hem från skolan. Shit hur mycket jag hamnar jobba denna period! 

Mannen är vid liv och har det bra, vilket jag nu också gör efter att fått umgås med honom en långhelg.
Hade otroligt avslappnande samt sköna dagar, med mycket promeneras på Västerviks samt Linköpings gator samt en hel del mys i lillbyn Gamleby. 

Oavsett Visa Electrons strul utomlands, vilket kunde ha lett till stoora problem, samt en stormaktig vind påvägen hem, så har resan gått utan problem! Tack gode gud fann jag också till min räddning Sebbe, Simon och Totte på båten som räddade min natt från att sova på stolarna i båten ensam. Skönt med bra sällskap!!

Nu måste det studeras, senare till stallet! Adjöss

  

  Plåtning

Befinner mig i Jesses skola och i full fart med plåtning. Myskväll är troligen i planerna och plåtningarna fortsätter imorgon. En sväng till Västervik skall också hinnas med! Skööönt att ha lite utlands semester!


Gamleby

Klarade båtresan ypperligt och befinner mig tryggt i Gamleby, med förvånansvärt mycket varmare temperatur!
 

   Ha en skön helg!

Nytt på webben!

Ni har kanske hört om Finlands störtsta kosmetikföretag Eve? Nu har företaget öppnat en webbshop där de säljer fortfarande med litet utbud lyxskönhetsprodukter för riktigt rimliga priser...
Kolla in själv: evestore.fitill sjöss

Packar för stunden och uppdaterar iPoden för en 12 timmar lång båtresa mot Sverige. Imorgonbitti (ifall båten inte sjunker) hoppar jag på bussen mot Linköping där mannen väntar på mig. En fika (à la svedois) hinner vi med och sedan bär tåget till Gamleby. 2månader har gått från senast o det känns som en evighet. men nu får ja njuta av kärlek och något varmare breddgrader.

Måndagmorgon är jag hemma då skolan åter kallar samt en del planering inför tisdagen, dagen då det borde firas så nittontusan. Grymmvecka på gång igen! Smashing baby!

Ha en wunderfull weekend och njut av det regniga höstvädret;) 

Klippa eller inte klippa?

Har grubblat senare dagar över ifall jag skall klippa åter pannluggen och behålla den eller låter ja håret växa ut... Iaf såg jag denna bild o låter luggen sitta kvar tills jag ändrar mig

Bild: The SartorialistVad tycker ni?

Söker jobb?

TBWA/ Pointer är en energisk reklambyrå med ungdomlig men yrkesskicklig anda och bra stämning. Eftersom företag hela tiden växer behövs också fler arbetstagare. NU SÖKER POINTER NYA PROMOTERS över hela landet till olika evenemang, projekt och mässor för att presentera samt öka försäljningen av våra kunders service och produkter. 
  
För arbetet krävs goda kunskaper i Finska samt en utåtriktad och positiv inställning gentemot konsumenter.  Jag rekommenderar Pointer för flexibla arbetstider, varierande projekt, bra lön samt väldigt trevliga kolleger.

 Ifall du känner dig intresserad av att arbeta inom reklam och produktutveckling i framtiden eller annars är intresserad av att jobba för Pointer, där man har goda möjligheter att utveklas inom branshen, råder jag dig att skicka in en ansökan till rekry@tbwapointer.fi
Slutligen ber jag er att nämna tydligt i er ansökan mitt namn.


Håller tummarna uppe för er (fastän jag med nästan full säkerhet kan garantera en arbetsplats) och önskar er trevliga arbetserfarenheter hos TBWA/Pointer Jag påminner om att denna arbetsansökning, tyvärr endast råder  i Finland

Headphones baby!

Smyglånar Remos nya Pioneer hörlurar, feta som få. Musikupplevelse kan man lätt säga. Detta har då framkallat cravings för dessa från Skullcandy


Kolla också dessa som mannen haffade åt sig några veckor sedan:

© Jesse Laitinen

RSS 2.0