Shoots comin' up!

2Plåtningar under planering, hur roligt som helst!

 bild: J Laitinen


1019

Fullt fart var det igår. Sushi, jobb, palaver i femkanten, middag med mina kära landsmän från södern och hemma 23:45. Sedan i säng.

Ikväll blir det efter jobbet lite spring på stan inför nyårsafton och sedan gymmet. Sedan är det verkligen dags för lugn hemma kväll och sängdags kl 9, hah good luck.

Au revoir!


New one

Nyss kommit hem från gymmet då palavern blev inställd, (måste säga att jag icke är förvånad) men njöt av ett grymmt pass bodycombat. Önskar även er alla hjärtligt välkomna till Sats Eliel och visst även till de andra av kedjans gym. Vilket även kan nämnas är att de nu har tillfälligt erbjudande på ingen avgift vid nytt medlemsskap ifall jag minns rätt ligger den på 80€ annars.
Mellandagsrean körde igång igår. Hunnit fynda något än? Själv hittade jag denna kappa från Designer's Remix collection by  Charlotte Eskildsen på Stockmann och kan tipsa att det även finns några andra väldigt snygga modeller från tex Philosophy Blues Original

Quick one

Sitter fortfarande i officen fastän arbetstiden tagit slut en halv timme sedan. Nu blir det träningskläder på och sedan tillbaka till jobbet för en dushen och sedan palaver. Vi ses senare!

Samma på Svenska

Tycker alla skall lyssna till Lasses nya skiva Samma på Svenska


Angels Spa

Fick ett litet paket från Angels Spa, ett italienskt märke som gör ekologiska skönhets produkter såsom fuktighetskrämer, socker peeling, massage oljor och mycket mer. Produkterna har nyss kommit till Finland och vid detta skede kan ni hitta dem på Stockman varuhusen. Även för stunden finns de bara i dofter av mörk choklad samt mandarin ylang-ylang, men nya dofter kommer hela tiden. Jag tycker ni verkligen skall spana in produkterna och pröva dem! Kolla gärna deras hemsidor här

Hatad

Jag måste allvarligt vara hatad av alla som suttit idag hos oss. Jag har så ont i halsen att varje gång jag öppnar munnen så tjuter det till som 15 katter på en svarttavla. Kan inte ens säga ett Goddag utan att ha lust att banka huvudet i bordet för hur idiot dumt det låter då jag i misstag skriker till "oddä" med ett tonläge som hoppar som hos en 14 åring i målbrottet.
God Jul.

God Jul!

Alla måste ha åkt på jullov, har inte sett en endaste en själ idag. Kan i lugn och ro sitta här dricka glögg, läsa Hbl och låta näsan rinna. Har under denna natt haft storm-hosta och orkan-ont i halsen,  idag är det verkligen inte bättre.
Åker troligen med tåg ikväll till Karis för att fira jul med mamma, men visserligen lite osäker på hur många timmar det kommer att ta då tågtrafiken är i kaos av all snö som fallit ner inatt. Wish me luck!


Go'morron!

Sitter på jobbet där det är heldött då alla åkt på semester redan. Dock hittade jag en liten överraskning på min hylla från en av avdelningarna. Tack såå mycket!!


Training!

Kommit nyss hem till vår lägenhet efter några dagar i Tölö. Visst är det längre bort men så skönt att sitta på egna soffan, blogga på egen dator och somna i egen säng?
För första gången på alltför länge tog jag mig på måndags-combat till Eliel. Nytt program som kanske inte riktigt föll mig i smaken, men skönt att starta veckan med ordentligt pass.
Yes Petra jag vet, har din hoodie på. :)

Ratata

Snart sker det förändringar. Jag planerar flytt till ratata.fi portalen och hoppas hjärteligen att ni följer med mig?

bild: Jesse Laitinen

Tuomaan markkinat

Enda till den 20 december en vacker dag som denna lönar det sig att svänga förbi esplanaden och kolla några av stugorna på marknaden.  Kan varmt rekommendera en smyckessmidare som säljer fint silver för små pengar samt en fotograf som säljer svartvita bilder på Helsingfors.


Aux Paris!

Har fått ett enormt sug att boka flyg för en lång helg till Paris. För något år sedan åkte jag ju ner från Bryssel till Paris för en dag och nu har lusten att börja undersöka staden nogrannare slagit in som  en orkan.

Julgubben...snella?


Måndagsmys

Eftersom jag har världens sötaste sambo så lagade jag middag då hon varit borta i helgen.
Färdig handlat! Hur mycket kläder måste man riktigt ha på sig att gå till närhandeln för att inte frysa ihjäl?

Fixat lite julbelysning på balkongen.

Grönsakspuré-soppa med nygräddad batong och insalata alla caprese.


Ha en skön måndag!

Photoshoot

Sitter på jobbet där det är knäpptyst pga strejken. Väktaren som anställts för att lugna ner eventuell demonstration ser ut att somna snart där han sitter alldeles knäpptyst i ett hörn.
Tänkte visa 2 bilder till från plåtningen med Helena.


Kappan är Nan Andersins design och skjortan Helenas gammelmormors. Lite ryttar inspirerat eller vad? 


James

Blev en strålande lördag med James Bond fest med väldigt internationellt  men underbart folk, fortsättning på Teatteri och en sväng via motellets dansgolv där alldeles utmärkt musik spelades på Club le Blanc!
Nu dör ja snart av trötthet och hoppas att lite glögg gör susen.
Uruselt med bilder från helgen, men då min laddare till mobilen är försvunnen och batteriet slut är detta oundvikligt.

Welcome!

Tack till er kära läsare för alla för era underbara kommentarer! Betyder väldigt mycket för mig och jag hoppas ni trivs här på bloggen! Så vill jag även välkomna alla nya läsare som börjat följa med mig här på bloggen under senaste veckorna. Så roligt att ni alla hittat hit och hoppas ni trivs även i framtiden! Jag tar gärna emot fler kommentarer och feedback så alla rosor och ris är välkommen!
Tack ännu en gång kära människor!

Grotesk

Igår bar det av till Grotesk för lite födelsedagsfiras med bubblande dryck. Sällskapet bestod av pärlorna från de gamla goda tiderna och vilken pangkväll det blev!Underbart att spendera tid med dessa barndomsvänner som man småningom känt i 15 år. Tyvärr umgås vi inte dagligen men att samlas på dessa årsdagar har vi gjort enda sedan barnsben det enda som ändrats är att saften bytts ut till champagne, fiskningen och sätta knorren på grisen ersatts till skvaller.
Tack åter igen att ni finns och för en strålande kväll, och än en gång grattis till söta Carolina!


Last summer


Drömmer bara om sommaren, och småningom är det verkligen dags att boka resan till Åland!Moving Furniture


bild: Helena Nyytäjä
E rastlös fastän jag nyss kommit från jobbet. Vet inte vad jag skall göra men tillika osäker på vad jag orkar göra. Väckarklockan ringde 5 imorse så många timmar sömn fick man visserligen inte. Fan, borde dra ti gymmet men orkar verkligen inte. Kanske på länk? eller söka min telefon som jag glömt på jobbet? Motivkonflikt kan man verkligen kalla detta.

Back in reality

Min rehab i Karis har troligen gjort väldigt bra, och fyfan vilken tiopoängs helg jag haft! Nu är man tillbaka i vardagen, sitter färdigt vid desken och väntar på att Måndags-sysslorna börjar.

Ha en bra dag!

Hoods


bilder: jesse laitinen
Vet inte ifall det är pga förra helgens raittan taittan, självständighetsdagen, en helg utan jobb eller annars mörkret som tar mig på flykt till Karis. Går under jorden liksom. Och vet ni vad som står i planerna? Jo, skall leka äkta karisbo, sitta i serendi o dricka glögg, cruisa hela natten och kanske göra ett besök till Affes. Kanske vi ses?
Hörs på måndag! Trevligt veckoslut och kom ihåg att fira självständighetsdagen samt 2 advent!

Photoshoot

En tid sedan jag varit fotogenisk. I veckan var det dock dags för lite test-bilder. Skall även försöka lägga upp nästa vecka bilder från tidigare i höst som jag inte visat ännu.Personal Shopper

Var förra veckan med Nina och svängde på stan. Förutom att vi lyckades skaffa en hel träningsoutfit inklusive tossor så hittade vi Hfors bekvämaste provrum.

Workin

Jobbajobbajoobba! Men tack o lov e de fredag! 1630 slutar jobbet och efteråt hoppar jag på tågetj och kommer till KARIS!

RSS 2.0