Iväg

Är urtrött och skulle endast villa kurra ihop mig i sängen och sova men måste pakka, köra till butiken, gå i dushen m.m uhh...
Men nu måste ja dra iväg. Spenderar helgen hos Jesse och tänker ha den underbaraste tiden jag kommer att ha på ett bra tag. 
 Medan jag är borta kan ni bra kolla mina favoritbloggar dock; stylebykling och emsedge.blogg.se   Tåget åker iväg sju och nu måste jag springa! Ses i måndags! ha alleman en underbar helg!Lööv

Hittade förra veckan denna som gladeligen liknar mycket på den från Marc Jacobs bortsett metalldetaljerna:


Hello Pocahonta!


måndag

Halloj! 

Fyndade denna på HM för 15€, efter alla om och men i efterspanandet av en kappa. mi lajki!Goin' out!

Jag o partypinglan påväg! ses imoron! Ha de gut, shalom!


Strax iväg

Åker med 1ans tåg mot stan, och skall spendera en underbar kväll med pärlorna, varav en har sin födelsedag idag. Lovely!

Försovde mig en aning imorse då väckarklockan inte ringde, så måste börja dra mig i duschen om en sekund. Känner på mig att de kommer att bli en pamarhelg! 

Hemma imorgon igen! Ha en skön kväll! Au revoir!

Fabulous

NI förstår inte hur underbart det känns att ha den sista egentliga skoldagen över? Jag kommer alldrig mer att ha en lektion i gymnasiet. Inga lektioner alls faktiskt förrän i höst! SMASHING BABY!
Och fastän jag varit hur skoltrött som helst kan jag inte vänta på att få börja läsa om nya och intressanta ämnen, som ja själv med fri vilja fått välja! Superbt! Men vad välja...? Tack gode gud, att det finns möjligheter!

Underbart!

Mindre underbart var dock att jag skärde typ halva fingret av mig idag, så mitt ringfinger består av ett enormt paket.  närmare bestämt såhär:

Tiden har sprungit iväg igen, satt mig framför skärmen ca 3 timmar sen och de bara blåsit iväg! Jäävlar. Har skickat mejl, och meddelanden till halva finland och nu gör jag det här med! 

Jag tycker ni alla skall gå och kolla Jesses portfolio och hemsidor här:

http://jesselaitinen.carbonmade.comBonsoir!

Skrev franska prov idag, vilket jag inte förberett mig värst bra på. Dock, gick provet långt över mina förväntningar och vitsordet blir kanske inte sååå dåligt som jag tänkte. 

Skall dra på mig lite kläder och hämta Lotta för att gå på en kopp kaffe som inte druckits med henne på alltför länge! Sötnos.

Förövrigt är det fulltupp med ABI-planering och fundering. Skrivningarna har inte ens flygit i tankarna, ojjdå. Sponsorer skall skrapas ihop (med förvånansvärt goda resultat) texter, bilder, presentationer till tidningen skall verkställas. Jävlar! och förresten vet jag icke vad som skall läggas på till kryssningen? vilket i-landsproblem ja!

Shalom brorsan, harebra!

Sometimes they just don't get it.

Citat ur je-la.blogspot.com

Min kvinna säger att hon ska köpa en marc jacobs väska för 150 euro, hundrafuckingfemtio euro!! Dårskap säger jag!! För ni svenskar så är 150 euro typ 1600kr! Jag säger ge mej pengarna istället så ska jag se till att dom kommer i bättre användning! 
upplagd av jesse, 04:55 den 2009-jan-18

De förstår inte att detta är ett fynd!


kortkort

Mina inlägg är alltid korta. Har alldrig skriv ett långt inlägg, ivf inte på denna blogg. 
Fler av er läsare har kommenterat om längden på mina inlägg, och de flesta dock med positivt budskap. Ni som inte kommenterat detta, vad tycker ni? Borde jag skriva längre inlägg? Vad vill ni att jag skriver om? Vad intresserar er? 
Svara gärna, eftersom det är väldigt mycket enklare att hitta på innehåll för denna blogg ifall jag vet era önskemål. 
 LiBa's är kanske en av de mest svårdefinierade bloggar jag själv vet om, har aldrig tänkt på vad innehållet egentligen handlar om. Borde kanske bestämma en marginal och hålla mig till ett tema som bloggen behandlar men detta känns väldigt långdraget, då mitt liv för stunden känns som en enda röra. Ni förstår, då man själv vet att typ inget i ens vardag kommer att vara bestående en längre tid förbereder hela mentaliteten sig på en förändring. Förändringen i mitt fall är nästa höst. Jag vet inte var jag kommer att befinna mig, vad jag kommer att göra eller varför. En sak kan jag lova och det är att inte befinna mig i Karis. Så, då största delen av mina tankar svävar febrilt kring vad jag vill göra de kommande 3-4 åren är det faktiskt svårt att hålla sig till ett konkret ämne. Hopperligen vid sommaren börjar stabilitet dyka fram och ett tema för denna blogg kan skapas. Tills dess får ni hänga med i svamlet och förvirrningen!

God Fortsättning

Lyx

Att få fotvård 3fotvårdar till julkapp! Igår åtnjöt jag den första.


Go Sunday

Varit en avslappnande helg. Skönt med storstad, vilket jag alldrig kan få nog av. Tankarna och känslorna har klarnat och känner mig mer än redo för att pusha på de resterande 3 veckorna av skola. 

Nu sömn och imorgon för en tidig loppisrunda före skolan! 

Ring 1

DRar iväg småningom till stan, där secondhand shoppas, reafyndas, trevligt sällskap skall påträffasoch sushi skall ätas. Kommer tillbaka imorgon, tills dess, skall ni ha det bra!

Fredag

90% REA is the shit. 

Tog en snabb loppisrunda idag för att fynda ett par stövlar för ikväll, då det blivit kallt igen. Hittade icke stövlar, men dock en Levis vintage, ljusljusblå denimskjorta. Vad var priset? Jo, 10cent. Jag skämdes nästan för att betala så lite... 

Blev tipsad idag om Röda Korsets loppis i Fiskars som hörs vara eenooormt, och jag har verkligen lust att erfara det. Lite research om närmare tidpunkt måste göras nu;)

Skall iväg snart, kvällen skall spenderas med chill hos Etta och en SATC marathon är planerad, smashing baby!!

...See you later alligator!...


Peace n lööv

Gjorde lite research nyss, på mitt nya uttryck Shalom. Det visar sig att:

Shalom är ett hebreiskt uttryck som betyder "fred", men som kan ha varierande innebörd tex, "hej" "adjö".
Citerat från wikipedia.

Skall småningom iväg till Sportfigur på ett pass BodyStep, senare till Serendipity och så borde en bokrecension skrapas ihop... 


Ha de finemang!
Shaloooom broshaaan


Shalom!

gud va ja gillar de uttrycket, shalom... Jag vet inte ens exakt vad det betyder? men jag har iaf använt det under senaste dagar som ett hälsningsuttryck. hoppas de e inget kränkande iaf? Någon som vet?

Haft fullt upp idag, suttit framför datorn och skrivit, men har inte blivit färdig med någotalls?! no good....
mååste få saker gjorda nu, de e nämligen för sent snart med. jävvlar.

Jag har inget vettigt att skriva om för stunden förutom,

Shalom!!

Wake up call

G'morning!

Har förbättrat mig på att stiga upp i tid. Idag har jag inte bara snoozat en endaste gång! Förutom brukade medeltalet ligga på 5 och slutade i att jag fortsatte sova några timmar till. Men tjolahopp, vilken förändring då jag nästan är klar att åka iväg redan nu! 

Hahah, har ni förresten hört om www.islandreefjob.com ? om inte, kan ni antingen läsa i Västra Nyland eller besöka sidan. Den jäveln som får ett sådant jobb.....

È adesso vià!! Ha de bäästamoreamoreamoreamore

smashing baby!

Träning!

Om en halv timme påväg o svettaihjälmig. BodyCombat står på programmet.

Hello

Kommit hem för lunchpausen i skolan, skall precis iväg igen. Hunnit med solarium imorse tom. Ser ni brännan? hah, okej inte riktigt...


Flätat

Finns det något finare?


love

Flair jeans, höga klackar, runda bågar, väntar inte på annat än sommaren. 
emsedge.blogg.se

Detdär med uppdatering.

Ja, jag vet. Har inte uppdaterat något alls under helgerna som gått. Men har varit för upptagen med lyckoruset som mannen bistod till då han befunnit sig i min närhet för 3veckors tid. Nu är det över. Nästa långvisit blir i sommar. 

Jul, Nyår och alla festliga kvällar har jag överlevt. Har haft underbara människor omkring och finaste festligheterna på kalendern. Man känner sig ganska pepp inför sista veckorna av skolan. Sedan kan jag tacka gud och äntligen få göra det jag precis vill, dock har det inte riktigt klarnat än. 

Läggdags för min del, och försöker uppdatera än en gång aktivare.
Tack o godkväll!

RSS 2.0