Jesseboy

Har glòmt bort att nàmna att bilden som headern àr fotat av min kàre fotograf Jesse, vars hemsida ni hittar hàr: http://jesselaitinen.carbonmade.com och blogg: http://je-la.blogspot.comFoto: Jesse Laitinen


AmoreJag har fòràlskat mig. I vàr gamla VW.

Domenica 17/5

Okej, det àr redan den 18 men fàr duga. Spenderat helgen pà landet, àtit, slòat, gjort lite bygg/inredningsplaner fòr huset som vi fòr stunden remonterar samt vattnat gràsmattan. Det àr landet.
Igàr kvàll spenderades pà en uteservering enda till smàtimmarna, men lugnet hòll hela kvàllen.
Kom nyss till en av làgenheterna lite pà utkanten av Rom,som fòr stunden àr den stòkigare av dem. och borde fan dra mig i sàngs men har ett irritationsmoment pga att jag inte fàr tag pà Jesse vilket jag fan hatar. Njah, sov gott baby iaf.
Imorgon vet ja inte ifall jag skall stiga tidigt upp och àka till huset pà andra sidan Rom och njuta nàgra  dagar av sol eller àka med pappa till CinèCitta, fòr att kolla in nàgra filminspelningar.
Fòrresten bòrjar jag fà lust att komma tillbaka till Karis, hatar den byn, men under sommarmànaderna kan jag helt enkelt inte vara utan platsen fòr 2 veckor ens. Helt otroligt. Màste bero pà att folket blir helknàppa under dessa varma mànader. Iaf, vad skvallret jag hòrt ikvàll sàger...hahah. Alltid kul.
neefan, nu isàngs! Natinati! Adjò!

G'night!

Drack nyss en IrishCoffee med waaay fòr mycket whisky, endast fòr att bli en aning piggare. Nejjdà, inverkan àr rena motsatsen, àr tròttare àn aldrig. Fòrresten màrkte jag nyss i badrumsspegeln att vànstra sidan av mitt ansikte lyser som en ròd tomat medan hògra halvan ser nàgot normalare ut. Efter en stunds grubbel kom jag pà att jag ràkade somna pà stranden idag pà den ovannàmda sidan mot solen. Smart.
OK, nu bòrjar samtalsàmnet flyga runt. Det ràcker fòr idag. Buonanotte. A domani!


Pling!

Man ser vad semester gòr àt en! Har varit fastbesluten om att det àr tisdag idag. Icke sa nicke. Insàg att àven rubriken i fòrra inlàgget stàmmer inte alls. Lunedi 11 skall det vara visst:)

Martedi 11

Salve a tutti! Gudars vad skònt att vara tillbaka i vàrmen efter frànvaro pà ett àr! Har luggit pà stranden och fortsàtter nu pà terassen hàr hemma. Lovely, solen steker sà fyfòrbannat, o man kànner sig plòtsligt lite mer attraktivare nàr blekfetavinterhyn bòrjar avlàgsna sig.
Ikvàll skall jag troligen tràffa bekanta och nàra, men nu màste jag jobba lite, annars blir de ingen lòn fòr denna mànad och det skulle faktiskt inte sitta bra med tanke pà inkommande festligheter iom dimissionen. Fan jag màste ennu ocksà fynda min studentklànning, och skor. Samt inskaffa mòssan nàr jag kommer hem tillbaka. Uhh nu vill ja inte fundera mer.
Ses igen!


We are

Hola! Long time no see... Jag är allmänt värdelös på att bloga vilket alla redan uppfattat. Ingen frågar ens mer varför jag inte skrivit på länge. nu tänkte jag dock att det är ett bra tillfälle att dela med lite av de senaste veckornas yrsel.

Kommer inte mer ens ihåg ifall jag skrivit om att jag fått ihop alla kurser, skrivit alla ämnen och får en studentmössa på huvudet den 30.5 (förutsatt att jag går och köper den...) Så arrivederci Karis i höst! Tackgodegud.
Jesse var på ett lite mer långvarigt besök under påsken och en del plåtningar gjordes med både honom och Helena. 
Har jobbat på Serendi, i Hfors för Unibet Experience  (Unibet.fi) samt på 1maj i brunnsparken. 

Vet ej, om det är pga av att jesse är borta eller om det beror på en alltför lång tid i Karis som vardagen smakar lite surt och inget fås gjort. Som livsräddning skall jag boka flyg ikväll mot varmare breddgarder, avgång på söndag.

Hamnar göra klart inbjudningskorten för dimissionen ikväll, fredagspyssel liksom. Ha de gööttt! Adios

RSS 2.0