Är ni intresserade av våra nya Gillette produkter?

denna mening har jag sagt säkert 100 gånger idag. Ca. 50 gånger har jag hållit presentationer om Gillette produkter. Men det känns inte lika hemskt som det hörs. 6 timmar gick snabbt, och människorna omkring var trevliga. Väntar tills nästa keikka, varefter jag kommer att vara en expert på Swiffer.

Ett besök till Backgränd för att fira ett födelsedags barn kommer kanske att göras ikväll med världens finaste par. Annars skall jag försöka orka studera inför nästa veckas prov, samt pynja ihop några skrivuppgifter. Känns otroligt tungt.

Hoppas ni har en skönskön lördag!

image62


Träningsvärk

Var på gymmet för första gången igår kväll efter en veckas paus, då gymmet varit stängt pga påsken. Har en lätt träningsverk i vaderna vilket känns ganska bra faktiskt.

Har nyss kommit från butiken där jag handlat lite mat för imorgondagens skrivningar. Det skall bli äppel, morötter, rågbröd, alpen, o lite Hyvää Päivää dricka. Är rädd för att ja skall slösa hela skrivningstiden med att äta, så vågade inte köpa mer:P

Åker genast efter skrivningarna till stan för att hämta materialet till imrogon dagens arbets-keikka i Sello och kommer hem först på lördagen. Hoppas ni har det fint tills dess! O håll tummarna uppe för min skull!


Extremt

Jag brukar inte anse mig som en så extreem person som jag skulle vilja vara. ja, extreem med två e. Detta kan bero på min nuvarande livssituation, men imorgon skall jag vara extreem. Verkligen extreem, några skulle säkert tycka jag vore galen om de visste vad för extreemitet jag skall utföra.

En liten sommarplan

Saknar något oerhört till sommaren. Speciellt nu, då vintern mittiallt har kommit till Finland. Har börjat planera en aning och hopperligen kommer planerna också att uppfyllas.

♦Börjar med avslutning 31.5
sedvanliga juni månaden i Italien
♦bartender kurs i Rom flaiproject
♦Hangö Regatta 3-5.7
Rock Off 18-27.7

Dessa är vel en del av planerna. Annars blir det också jobbas, spontana festival besök, grillning, solasolasola, festligheter, terasschill, hietsu-besök, varma nätter i Kaivari, roadtrippar, boattrippar och allt det där härliga som sommaren för med sig.
Därtill skall hela sommaren kronas med en resa till Ibiza med några pärlor.

Nu sommar tack!!

image60
image61 


Fyfan med påsk

Jag har bara ätit,ätit och åter ätit. Tack gode gud att Jesus firas bara en gång om året.
Hade planerat att hinna med en massa fasoner men har inte gjort något! Detta får jag nu betala för eftersom denna vecka kommer jag att hamna studera som ett svin!
Studentskrivningar på fredag, 2 skriftliga uppgifter i finska samt att provveckan börjar den 31. Ush. Kommande helg kommer också att vara fullt med program; Avskedsfester, Gymnasiefester, Födelsedagsfestsmaraton, och jobb. varför skall alla festligheter alltid råka på varann?

Nästa vecka är dock lite behagligare, en riktig pamarfödelsedagsfest i H:fors samt ett antal keikkor som skall besökas.


Nu skall jag fördjupa mig i min Italienska bok från 1980- en sannerligen modern upplaga.en liten besvikelse...

Kollade igår på mtv3 första visning av serien GossipGirl, har hört mycket bra respons av bekanta och väntat länge på att få börja följa med den glammiga serien som baserar sig på en bokserie som jag råkat läsa.  Då jag sett den ca 45 min långa första delen måste jag konstatera att jag inte alls fastnade för de maffigtklädda, svinrika jet-settersen från manhattan. En flopp.
Har ni sett serien? Vad tycker ni?
image59


Irriterande

Jag har antagligen inte berättat om en av de mest störande saker i mitt liv? Angina. Ett verkligen påträngande och jobbigt fenomen. Speciellt då min hals är en kroppsdel i ohys med  mitt immunförsvar (som annars är riktigt okej), och lyckas alltid ett antal gånger om året att dra det till sig.
Tog inte så länge för att inviga året med det första Angina attacken. sannerligen väl uttänkt tidpunkt med påsken och allt.

Eftersom jag inte riktigt kan definiera denna grej på något mer proffessionellt sätt än att jag alltid får dessa enorma vita fläckar i svalget och har feber och kan varken äta,sova eller dricka, så gjorde jag ett litet snabb besök på wikipedia för få en lite mer medicinsk syn på vad detta går ut på, men då jag får till svar Angina eller Kärlkramp är smärtattacker som  förekommer i samband med att hjärtats kranskärl inte klarar av att försörja hjärtmuskeln med blod och då jag ändrar sökordet till hals- och svalgsjukdomar men får en bred redogörelse om HIV/AIDS får det vel bli odefinierat.

Ni märker säkert också att jag skriver vid en tidpunkt av dygnet då normala och friska människor med deras sinnen i fulla bruk brukar sova. Jag kan inte sova.Jag är inte frisk och skulle klassifieras som en person med en tillfällig paus i sinnernas bruk. Jag tror jag för tillfället faktiskt har en viss likhet med en grönsak, både fysiskt o psykiskt.


Hurraa för dollaren!

Har nyligen gjort en liten beställning med ett par converse från footlocker. Ett par naturvita, o ett par kritvita i läder (melikeee) total inkluderat frakten blev 100 euro. guu va glad ja e! connie's i läder i finland kostar ca 120 euro, så ja har nog gjort ett bra köp! Tack för den låga dolllaren! :) kanske lite mer nätshopping ifall min ekonomi förbättras?

Har varit sjuk sen igår, haft stegring och lite feber . Stannar endå hemma ikväll fastän temperaturen är normal, skall ha en O.C marathon för mig själv och ta itu med ett enormt paket med tidningar som kom med posten idag. Har antagligen vunnit någon tävling. Har dock en aning dåliga minnen från dessa priser eftersom man hastigt har en räkning på 40 euro som man skall betala för frakten av vinsten. roligt.

Ha en skönfredagkväll!!!
image58

1 krav

Då jag gifter mig är mitt första krav på min blivande man att han skall kunna laga mat.  jag suger på att laga mat. Detta bevisades åter denna kväll.

lite bilder

kollade igår igenom mina bilder på datorn, och hittade ett antal mycket underhållande:
       

      

H:fors i siktet

Har sovit gott, och är passligt utvilad från igårdagens skratt och vakande. Otroligt skön fredag! hoppas på fler av dessa kvällar!

Nu blir det en timmes bilresa mot stan, exaktare sagt till Gräsviken. Ha det bra!

Au revoir!


helghelghelg

äntligen! har kommit för några timmar sedan hem från studiebesöket i ÅboAkademi. Har blivit lite småkär faktiskt, i Åbo, var säkert pga arkitekturen, ån, båtarna och det fina vädret. Själva studieinfon var inte värst intressant.
Har (igen) köpt ett par solglasögon. Denna gång ett par billiga från H&M. med röda bågar. me like. förhoppningsvis håller de tills sommaren.

Skall snart iväg till Talmo där en kväll med film, vin, frukt, och trevligt sällskap väntar. skönskönt. Och imorgon bär det iväg till tattoo convention som jag tidigare berättat om. ack vad mysigt med helg.

Ha en skönhelg! Och njut av den!

Solbrills

Köpte ju då ja var i Italien ett par solglasögon, och idag då det äntligen var sol ute fick de sin debut här i Finland.
tog dessa från Vogue bara i en lite annorlunda färg.
image49

Trevligt med dessa skymmare...


Prima vecka liksom

Har både idag och igår börjat 10, imorgon har vi från 8-12 stuideplaneringsdag vilket brukar inte vara det minsta ansträngande.
Fredag åker vi iväg till åbo akademi för studiebesök, men vi kan unna oss också lite shopping och mingel på stan förrän bussen starttar tillbaka hem. Fredag kväll kommer troligen att firas hos Ella, där lite vin, film och goda bekanta kommer att mötas.
Under veckoslutet ordnas också Helsinki Tattoo Convention i Kabelfabriken dit mina steg tänker styra. Ifall min knapra ekonomi tillåter övernattar jag i stan och firar Lördagen med lite stadsbor. skulle vara jättehejjsan.

image48Har ni redan planer inför veckoslutet?

tisdagkväll

Sitter och äter nudlar med lite grönsaker o thai sås. smaskens. Skall snart på 90minuters Yoga. ack vad skönt.
image47

Makaronilåda

smakar extremt gott en sensöndagkväll... har inte hunnit äta något förrän nu, så de smakar liksom ännu bättre.
Har nyss kommit hem från gamle gode serendi där en kvällsté avnjöts med Ninas sällskap. Stackarn är lite handikappad då hon hamnade i en liten bilolycka på fredag:S ni skulle bara ha  vetat hur ja reagerad då hon ringde 2 på natten åt mig och berättade att hon var på sjukhus och att de hade kört ut, fyfaan vilken panik asså!

Har tänkt lägga mig tidigt så jag får dagsrytmen igång tills kommande vecka, börjar först 10 så chansen är stor att jag sover alldeles för länge...

Har faktiskt blivit trött på det här med vinter,  det har snöat som aldrig förr denna helg då jag redan hade börjat tro att våren var här! ushush.... Varför inte en tidig, lång och varm sommar i år?
image46
Ischia sommar -06


Värdelöst

så kändes det igår.  Gick ju till Lottas i början av kvällen där några bekanta påträfffades, senare bestämde vi oss för att gå till Jogging team där en under 16 fest var på gång. Det var nästan hemskt! Non kontroll till högsta grad. Festens medelålder var ca 14och en halv. nejnej... Bestämde mej för att dra hem då poliserna hade kommit, det blev för genant att vistas där.
 Idag skall jag ta itu med vissa sysslor här hemma, och besöka hallen för matchen ikväll. + Ladda inför nästa vecka!

Ha en bra söndag!

image45
Remos canarietippor i italien (känner inte till egenskapen att vara tysta)

RSS 2.0