Besvikenbesviken

Nu är det såhär; antingen är jag en usel skribent eller så gillar inte lärare min skriftliga uttryckningsförmåga. 
Modersmåls skrivningarna gick totalt åt skogen, vilket jag redan föutspått men då preliminära bedömningar från Finska skriftliga delen kommit var de fan en baddare till smäll jag fick i ansiktet. Skulle ha klarat allt galant men då en tredjedel av poängen från essän avdragits är jag skitbesviken och förargligt missnöjd med mig själv. Hur fan jag skall kunna förbättra mina skriftliga kunskaper kan jag inte komma något svar på. 
Ses ivår igen och garanterat med samma besvikelse.




G'night!

Kommit precis från stallet, och ätit en aning sen middag bestående av wok, som kronat dagen. Skall hoppa i duschen och sedan försöka hinna plugga på Engelskan tills imorgon. 

Jäävlar vad skönt att pynja med hästar igen efter nästan 3 år utan någon som helst kontakt med dessa underbara djur. Snart skall man hoppa upp på hästryggen också får man hoppas. 

Nu i tvätten! Adjö!

Lillsvarta

Bland all spets och fodral rymms mycket väl en rosett och någon volang. I November kommer HM att ha i försäljning dessa godingar och smäckert är ordet.

 

Guess what...

Fick denna feta klocka som tidig födelsedags present! Mi lajki!


Sunday it is

bästa söndagen på länge idag. Kanske för att kalaset gick finemang, och en otroligt fin gåva har jag fått. Tårtan glömde jag ta bildbevis på, men bra kritik fick den dock. 

Nu blir det provvecka, sedan Sverige! 

Pangvecka, pangkänsla!

Hemmalördag

Har bakat en gryym tårta idag, shit vad fin den blev;) Visar imorgon. Skall vara kalas här hemma hos oss både för mig o Remo som nyss fyllt 11. 

Var en sväng till Herr Karlsson och träffade på trevligt folk. Nu slappa hemma, o tidigt och lägga sig. Låter kanske tråkigt i en dels öron, men någon kan jag inte annat än njuta av dessa lugna kvällar. En sak som skulle göra det än bättre är närheten av mannen, men nästa vecka får jag ääntligen se kärleken;)

Ha en så bra lördag! tjingaling!

tjohej!

Lördag är det och är glad och belåten efter en faktiskt mysig kväll med flickorna. Bastu, middag och diverse skrattanfall stod på menyn. Tack, ja! Laddningen på kameran tog som vanligt slut förrän första kortet knäptes så inga bildbevis har jag.

Studerat de senaste timmarna, och tänkte dra mig på en länk då vädret är faktiskt helt fint. Stallet senare under eftermiddagen, och kvällens planer är fortfarande öppna. Otroligt sug att åka till stan o hälsa på de bästa, men då pengar inte finns så är detta icke aktuellt. 

Tack o hej, nu o träna sig!




Pepsodent Smile någon?

Har fått hem på posten en hel massa Pepsodent tandpasta. Pepsodent White Now heter den, och skall alltså ge en blekande effekt till tänderna redan efter första användning. Har faktiskt redan från förut denna tandkräm som e enligt mig riktigt okej, har relativt vita tänder från förut så en stor förändring i tändernas färg har jag inte märkt. Men tänkte dela ut små tuber lite här o var till bekanta, så ifall ni ser mig någonstans o vill ha en tub till prövning så kom o ryck mig i ärmen. 


Haha, trodde nog alldrig jag skulle blogga om tandpasta! Man skall alldrig säga alldrig;)

Happy B-day!

Heidi fyller 18, så gratulationer för dig;) I firandet kommer jag inte att delta, men hoppas en skön kväll för dig ivarjefall! 


Faktum

är att jag varit superlat och inte uppdaterat alls sedan måndag. Har inte känt mig kreativ.

Ligger nu o halvfryser på soffan under en filt och väntar på att någon kommit på en idé om vad som står för kvällen program. Lotta bykar troligen fortfarande så jag tar en liten powernap har jag tänkt. 
Morgongröt i shell samt träning på gymmet har jag hunnit med imorse o lektionen i historia var jag också närvarande på, så ja kan med gott samvete lägga mig en stund då ja åter igen sovit alldeles för kort nattsömn.

Jag har en otroligt stor lust att få en fet summa pengar på kontot och köpa skorskor och åter skor. Kanske en vinterkappa också.  Har nämligen överkonsumerat den gröna från HM barnavdelgningen jag visade er tidigare. En och annan mysig kofta skulle visserligen också sitta bra nu när temperaturen sjunkit under 10. 

Nu ringde Lotta, hon bykade inte. Hon hade somnat. Sätter mig igång och drar iväg! Ha en kul kväll!

Låt oss vara sjabbiga!

Spenderade gårdagens kväll hos sötnos Elin. God middag, film och oerhört starka drinkar.... Iaf. efter ca 3 filmer och en hel del babbel samt skratt somnade folket en efter en. E och C på sängen men jag på soffan, senare under natten på golvet. Med kläder på. Vaknade imorse kvart i 8, rusade till skolan och har inte känt mig såhär hängig och ofräsh på år och dar. Skål för det! 


Lite studier skall nu ta plats i schemat, sedan träning med Lotta och senare en kopp kaffe! Har inget vettigt att skriva om så vi återkommer senare eller imorgon! Ha det bra tills dess, kära ni!

Tjallamalla!

Kommit hem en tid sedan från Åbo. Åkte med för att säga än en gång farväl till mannen. Känns tomt nu, då mitt rums golv är alldeles bart utan några som helst sockor, väskor, blixtar eller kameror som tillhör honom. Förutom klädskåpet där några av dessa ovannämnda föremål ligger inträngda och väntar på hans nästa besök.... Ivarje fall har jag haft en ofantligt bra helg! Fastän jag inget kan om morgondagens realprov i hälsokunskap känns det som om mina batterier vore laddade för pangskrivning med ett L som mål!( vilket dock knappast händer). Nu sängdags, för en så pigg Linda som möjligt imorgon, och ack ja, imorgon slipper jag äääntligen och trääänaa! lovely! Tjohej!

Homecoming...

Mamma kom hem idag, underbart altså! Är upp över örorna trött på att sköta om mina skrivningar, ett egnahemshus, en tioåring samt två kreatur till hundar. Efter tonnvis med kladdkaka och taxfree godis och förberedelse inför morgondagens textkompetens i modersmål känner jag mig uppsvälld, klumpig och hängig så nästa stop är sängen samt ordentlig nattsömn. Mamma undrade vad min bloggadress idag är, hon tycker inte om idén att alla kan läsa den så nu ger jag adressen till henne så jag fått en ny läsare, välkommen mamma!! :) Imorgon är världens bästa man påväg hem och ack vilken underbar helg det skall bli!! HejsSvejs och ha en bra helg!

Tisdag.

Antalet timmar jag sovit inatt: 0
Orsak: okänd.
Känsla efter Finska SK, hörförståelse: Skjut mig i huvudet.
Timmar idag framför böcker: 7h
Ny inlärd information: 0
Motivations-balans: Negativ.
Lust att hoppa ett år framåt: Gigantisk.



Extra skinn, tack!



Ge mig snälla någon Sofis skinnbyxor!!

Får duga med leggings i lack/ latex tights från HM tills jag blir rik och köper mitt eget par.


Dagens



Har läst ett antal timmar o känner att kocentrationen börjar avta, Bestämde mig för en kvällskaffe med Lotta och sedan skall jag fortsätta med finskan.

Ha en godkväll allesammans!


Saknar dig älskling....

Paket på posten!

Haft endast en lektion idag och sovit lite extra länge vilket sällan händer. Kommit nyss hem och läsningen fortsätter. Blir nog verkligen trist i längden att endast sitta hemma och försöka koncentrera sig på något man inte har något vidare intresse för.

Iaf fick jag ett litet paket på posten idag från HM. Innehöll några grejjer jag fyndade där förra veckan, här kommer lite:



  

  



Vita koftan är från herrsidan och kappan i grönt från barnsidan (en fördel med att vara kort(; )
Byxorna är lika och hittade dem för en 10 var, purrfect!



DSquared2

Lätt också att Dsquared2 hade häftigaste rockarna Fall-Winter 08/09
    



Luxemburg nästa, eller inte.

Har ett fruktansvärt sug på att resa, och det är inte och hjälper då mamma skall spendera hela veckan i Luxemburg och jag hamnar stanna hemma... Somtur kommer världens bästa från Swe till helgen hem, så ofantligt glad är jag!
Kan hända att det blir södernresa före julen faktiskt, en liten gåva jag önskade av papà till födelsedagen, och kan bli grymmtskönt. Men iaf åks det i October lite längre ner, jo till supermetropolen Gamleby och Stockholm för att skriva Högskole provet.

För övrigt gjorde vi ett spontanbesök till Hfors igårkväll som slutade med att en alkkis sprang efter oss. Angenämt. 
Men nu tillbaka till hälsokunskap! Adjöss!

snyft

Råkade tappa min korta fuskläder rock från H&M i helge, o ja känner redan en otrolig saknad för den.... Snälla nån ge mig den tillbaka!

Going to miss you babe...


Swing it magistern, swing it!

Hade idag Italienska undervisning för en grupp 2or som skall på utbyte till Italien i October. Har konstaterat att detta kan vara roligt dessa 4 timmar jag skall hålla Italienska lektioner men att jag aldrig i livet kommer att befinna mig inom lärar-, och utbildningsbranschen.... Har en massa arbeten och sidor som borde läsas, men jag kommer inte ordentligt igång. Träna vill jag så otroligt mycket men har inte tid förrän nästa vecka då det är ett måste för att orka med skrivningarna! Blir ju på så mycket bättre humör!



För övrig har jag tänkt köpa lite skor, alla med heels i detta fall... Vad tycker ni?
   

Alla tre par är från victoriassecret.com

Årets gulnäbb då

Gulnäbben, den traditionella konventintagningen i Karis-Billnäs gymnasium tar rum idag. En hel del ketchup och ärtsoppa har jag fått se rinna över nätstrumpbyxor, axelvaddade skjortor och cykelhjälmar. Något tom. jag fick kväljningar av som stod på sidan om och bevittnade detta horribla, ensidiga matkrig vid gamla Lystiland. Fastän planerna för denna kväll verkade vara de samma som de bestått av under de senaste veckor (pluggapluggaplugga och åter plugga) blev det en störtförändring, stort sett pga min älskling Sara som flyttar på fredag till Tyskland, så hoppar jag nu i duschen, trär på heels om fötterna och kör iväg till Hagalunda för att beskåda kvällsprogrammet och agera paparazzi inför vårens Abi-tidning! Skön kväll för er allihop!! Tje!

Varför?!

Varför fungerar inte funktionrutan då man skall skriva ett inlägg? Då jag äntligen nu skulle ha publicerat lite bilder för er så kan jag inte göra det!!! buu blogg.se

La Ritournelle.

Ni minns kanske Frankrikes uppträdande i Eurovisionen av Sebastien Tellier med låten Divine. Nu hittade jag dock en ny favorit av honom! 



Videon påminner en aning om filmen Notebook, eller vad tycker ni?

RSS 2.0