10.26 Divided Fall

Blev besviken som alltid  på HM katalogen då den ramla ner i postlådan, men nu har divided fått sin höstkollektion online och jag kan inte annat än övertala mamma ikväll på att beställa ett och annat ikväll. muah.

13.41 35min

Sitter på jobbet efter matpaus nyss. Hade kollat såklart fel på mina arbetsturer och antog att jag började en halvtimme senare än vad jag egentligen gjorde. Så dålig fiilis att åka iväg på sin första arbetdag med en jädrans fart, efter att endast ha dragit på någotlunda stiliga kläder som låg längst fram i skåpet. Efter 35min var jag på plats så ni kan anta att jag var grymmt rädd över att bli sen. Dock kom jag 20 min i förväg, thank good.
Solen gassar fullt och mina tankar surrar iväg mot Ekenäs beachen och Baywatch. Nejj, 2,5 h förrän jag får stiga bort från datorn.
okej, ni undrar kanske vad ja jobbar med, men har tänkt göra ett litet inlägg om det senare eller imorgon. Så kom ihåg att svänga in alltid då o då.
Ha en underbar dag och njut av sommaren lyckos er som råkar vara lediga!

17.35 Nerver

Thank god att ja slipper på jobb nu, har nerverna och kan inte längre sitta hemma. Att de e typ omöjligt för mig att fixa saker som ja lovat gör ba saken värre och de kommer fan att svida i plånboken, som om de inte gör det redan nu. 
Fan låt oss jobba reven av oss!! 12.10 Hejdå Åland

Var meningen att Serendi skulle ha kallat på mig redan 1200, men blev ändringar och förhoppningsvis slipper jag till Serendi före då min tur flyttades till 1800. Hinner åtminstone göra en liten resumé av helgen och Åland.
Kom fram tordsdag natt, träffade genast herrarna André och Farbod som skjutsade oss från Långnäs rakt framför Arkens dörr. Bailbaila, till kl 0400 och ett stort antal slagsmål dit vi hamnade konstant. sedan mot en bensinmack. ösregn. kände sig allvarligt bostadslös. Sedan kaboom och efterfest. En kortnatt sömn på 4timmar. 
Incheckning på vårt B&B skedde kl 1 nästa dag. Hur gudomligt kändes det inte att få gå i dushen, och få alla väskor och saker inlåsta?
Fredagkväll återigen Arken, en lugnare kväll där även bekanta stadsbor påträffades. Sova genast efterkrogen då krafterna bara försvann. 
Lördag, förfest på rummet. Grannarna på besök. Farre också med. Peppade som fan och Indigo som mål. Träffade bästa herr Karring och kvällen gick galant och slutade med dunderefterfest på vår terass med grannar och nagubor. 
Känns underbart att vakna i egensäng, men en del av mig saknar dagarna utan klockslag och tider. Sov på dagen, Dansa på natten, åt på morgon drack på kvällen. haha underbart! Tack mina fina brudar och alla kära som påträffades under resan! ses nästa år!;)

Suit it up

Ett år framöver kommer jag att bära kavaj nästan dagligen. Gosh vad tråkigt det låter. Men jag är så otroligt glad över att ha fått klart nästa år. Och inom några veckor säger jag ByeBye Karis!


13.26 OMG

Dragit mig upp ur sängen med stormöda och känner mig mörbultad, sönderslagen och sliten. Att fira nätterna med något som börjat som enkel afterwork men slutat som båtkrogar och champagne samt stiga upp efter 3 timmars sömn för att jobba är kanske inte något rekommendabelt. Idag blir det dock ombytt, 1800 är det jobb på Serendi.
Tänkte att jag skulle hitta på något avslappnande före jobbet ikväll men kommer inte på något alls.
Förresten har jag berättat om att jag har en arbetsintervju imorgon...?
PoriJazz

Nu kör vi iväg! 
Ses på lördag!

01.21 Hot Chocolate

Sitter i soffan hos Kihlstedts och dricker en kopp varm kakao. Badat även bastu, som dock var iskall. Nu undrar vi vad vi skall hitta på. Nattmänniskor? Javisst med endast nattskift blir man en uggla. Tackolov för denna ledigadag med transit-roadtrip till Lojo och en lyckad loppisrunda. Imorgon 0730 till Helsingfors på möte, sedan en runda på stan och 1800 återigen på Serendipity.
Gokväll&Gonatt


17.16 Shine

Gotta love sundays! För min del är söndagar endast gjorda för kaffe, uteservering och sol. 1 stop: Serendipity, 2 stop: Hamnterassen.
Nu blir det snabbmiddag med lax och nypotatis, sedan jobb1800 framåt. Ses i Serendi maybe? Ciao!
Foto: Jesse Laitinen


10.56 Chains

Inte så pjåkigt vah? 60 € får ni pröjssa för den eller önska att ni fyller år snart.

3.42 Exhausted

Kommit nyss hem från jobbet där ett 20tal karishjärnare ställt till med en dunderfest! Pubrunda var schemat och nästa år vill jag se till att även jag cyklar omkring Karis stora utbud av uteserveringar. Fabulous. 
Fastän vi jobbade arslet av oss ikväll kan jag inte säga annat att jag får endast mer kicks av att surra omkring i ett fullpackat Serendipity och påpeka att jag garanterat har en av världens bästa jobb.
Åkte som planerat tidigare idag till Helsingfors och sprang lite på stan med min nyfyllda 12 åriga kusin, kan
verkligen kallas kvalitetstid. 
Och det bästa var att jag fick min ädelsten tillbaka, kan ni gissa vad det är jag talar om? Den andra underbaringen fick bli och hänga kvar på klädesstället och vänta en stund till medan jag hittade en annan raring. Kanske visar imorgon?
Nu banne mig och sova! Ge mig fint väder imorgon så att Ekenäs kallar, och på kvällen ses vi återigen i Serendipity.
Ciao bellissimi!


9.24 MorningGlory

För en gångs skull har jag stigit upp tidigt, detta måste bli en vana! Så förbannat mycket skönare!
Åker strax iväg mot Helsingfors för att söka två små godbitar (kan ni gissa vadå?) och sedan träffa min moster och kusin som firar sin födelsedag. Det regnare inte heller så kan inte bli bättre.
1800 drar det iväg mot Serendipity där troligen en vild arbetskväll tar plats...
Have fun!

15.02 Lily

Ätit nyligen en underbar brunch med finaste sällskapet, och sitter nu o lyssnar på Lily Allen medan jag bläddrar igenom hyresannonser på lägenheter. Har endast varit en vecka hemma och jag kan inte vänta på att slippa från Karis igen, både Italien och Holland samt Sverige lockar men måste ju jobba något med!
Blir så sömnig och trött av vardagen. Gosh, regnet utanför är inte heller alls upprmuntrande. Nu hoppas jag på att någon kommer på en galant idé eller att jag själv skulle förvåna min påhittighet med en dunderbrak plan. Jar är rastlös. Vi lägger på mer Lily.

15.08 Twit-Twit-Twitter

Nu kan ni hitta mig även här!
,

Foto: Jesse Laitinen

10.51 Second Hand

Dethär med kvällskift är ju lite problematiskt eftersom man lätt blir och glor för resten av dagen medan man ser timmarna närma 1800 då serendis förkläde skall dras på. Nu har jag igen suttit halva dagen framför datorn och funderat på vad som borde göras. Städa rummet kanske, nee inte alls.
Tror jag skall dra iväg på en loppisrunda. Lite tråkigt dock ensam, hänger någon med?

14.31 Vamp


Fan Lotta kom och väck mig! Har en kronisk trötthet som inte precis förbättras av vädret. Hur jag skall klara jobbet idag från klockan 6 framåt vet jag ej. 20 koppar kaffe och en cola kanske?
Måste röra på mig, nu! Adios!

Foto: Emma Elwin

18.56 Blondie

Tjebba! Suttit dagen på Ekenäs hamnterass och jag vet inget bättre än att sitta på latmåndagar där.
Ikväll skall jag endast njuta av god grillmat bra sällskap för resten av veckan har jag kvällstur från 6framåt. Var har det fina vädret blivit då? skullle inte sitta så fel att steka på stranden dessa lediga dagar och få lika solblekt hår jag fick under sommaren -06 på Ischia.

22.40 Gahhhh

Jag känner bara ordet gaaaahhh i huvudet. En litet av misslyckad Regatta bakom, med dåligt väder samt en del drama. Okej, allt är fixat och lugnt men helgen gick för fort och jag hann inte egentligen njuta alls av helgen. 
Som alltid glömde jag även ladda batteriet på kameran så inga kort blev knäpta, tackolov för att andra är duktigare än jag på att fota. 
Eftersom min hjärna inte fungerar lägger jag upp denna bild från ett regnigt Hangö och drar mig under täcket så ses vi imorgon och hoppas på lite mer energi!
Tack och gonatt!

13.58 Hallå Finland!

Okej, har nyss kommit hem från en kaffe med nära o kära, hann även klippa till håret som sätt ut som ett kråkbo de senaste veckorna. Känner mig som en ny människa- nästan. En powernap inför kvällens kusinträff i Ekenäs vore inte illa med tanke på att starten för regatta tar plats imorgonbitti enligt planerna. Hur vi skall åka ner till Hangö är fortfarande oklart samt hur övernattningen blir har jag inte klurat ut än.
Nu förrän jag lägger ner mig en stund i min EGNA säng, skall jag researcha om hur man tillreder tzatsiki. Någon som vet?

11.35 Bye for now

OKej, mina resväskor står framför dörren och det sista byket står i tvättstugan. Skall njuta av den sista stockholms solen, och sedan bär det av mot terminalen för att spendera en säkerligen underbar natt på båten. (Ironi?)
Imorgon ses vi hemma, eller så på lördag i vimmlet på regattan!
Salut!

RSS 2.0